Schoudertas maken, voor mijn nichtjeDat je achter je naaimachine gaat zitten nadat je spontaan teveel leuke stofjes hebt gekocht op de markt en er een tas van maakt! Vervolgens vindt mijn nichtje het een leuke tas en besluit ik ook voor haar een schoudertas ga maken. Zij blij en onze dochter blij… blijft gek dat ik dit ‘gewoon’ kan! Okay… met wat bloed, zweet en tranen… dat dan weer wel.

Voor onze dochter heb ik een leuke tas gemaakt, die kan ze meenemen naar St. Marie met haar mapje en knuffeltjes. Helaas ben ik vergeten er een foto van te maken.

Nog een schoudertas maken!

Eerst maakte ik de tas voor onze dochter, daarop kwam de reactie van mijn nichtje dat ze dat ook wel leuk zou vinden! Iets wat ik niet had verwacht… dus ik heb nieuwe spullen verzameld op de markt en ben aan de slag gegaan!
Ik kocht een donker rode, stevige (baby)ribstof en een kleurrijke voering… en draad uiteraard! Het patroon plukte ik ooit van internet, echt geen idee meer waar vandaan. Het is een simpele tas met een voering naar eigen inzicht, zo kreeg mijn nichtje wat meer vakjes als mijn dochter.

De tas is goed ontvangen

Ze was helemaal blij met haar tas toen ze hem kreeg van de week, hoe leuk is dat… mijn dochter en favoriete nichtje met een tas van eigen hand. Ik ben er stiekem wel trots op!

Heb jij wel eens zelf een tas gemaakt? Of het idee gehad eens zoiets zelf te maken?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge