Eerder vond ik overal knutselwerkjes… plakken, knippen enzovoort.
Dat is nu even anders!! Overal vinden we nu door dochter geschreven letters, woorden… wartaal… Heerlijk dat schrijven!!


De afgelopen jaren werd er vooral veel geknutseld, plakken, knippen, kleien, strijkkralen en ga zo maar door… dat is nu (ik hoop en denk tijdelijk) voorbij!

Overal kom je schrijf letters tegen die onze oudste op school heeft geleerd en de letters die ze nog niet kent in schrijfletters komen er gezellig in de ‘leesletter’ erbij te staan. Haar schrijfwerk staat op vouwblaadjes, waar ze eerst dus lekker mee figuurtjes maakte en knutselde…. Haar tekenblokken, waar eerst heerlijk op getekend werd…. ook het plaatselijke suffertje moet er regelmatig aan geloven en deze mama dus ook.

Een veel gehoorde zin in huis is momenteel… ‘Mama, hoe schrijf ik dit?’ dan klimt mama in de pen of het potlood en doe ik mijn best om alles in schrijfletters op papier te krijgen.
Dat laatste is zo makkelijk niet meer, dan merk je dat al die jaren schrijven op je eigen manier en in je eigen handschrift zo ‘eigen’ is dat je de huidige schrijfletters niet zo één, twee, drie op papier krijgt.

Gelukkig heb ik een ‘spiekbriefje’ gekregen en dat nog wel van de juf 😉
  

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge