Vorig jaar zijn we er echt fanatiek mee begonnen, zoveel mogelijk elk seizoen een nieuw thema op tafel en in huis! Dochterlief vindt vooral de herfst geweldig, logisch er is dan zoveel te vinden en te verzamelen!
 
De schaal blijft zoals die is… daar gaan we niets bij gooien in de loop van de herfst, maar de glazen vazen mogen volop gevuld worden! Toch wel weer leuk geworden, al zeg ik het zelf 😉

Op verzoek van dochterlief vooral de kabouters 🙂


De vazen waar alles in gedaan mag worden wat ze vindt buiten!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge