september 2016 op VeusteveulAl weer een maand voorbij! De tijd gaat snel… we zijn in inmiddels aangekomen in het laatste kwartaal van dit jaar. Nog drie maanden en dan is het al weer 2017, hoe snel gaat het wel niet? Maar goed, terug naar september 2016! Ondanks een weekje ‘ellende‘ op mijn blog zijn de bezoekers weer wat gestegen, toch een leuk! Hopelijk zet deze rustige groei door de komende tijd.

Maar liefst zes dagen niet geblogd, deels door het gedoe op mijn site maar ook omdat ik te druk was. Door nieuwe samenwerkingen en andere werkzaamheden kom ik er soms gewoon niet aan toe.

Ik ben geen persoon die weken of maanden vooruit schrijft, ik plaats een aantal concepten die ik vervolgens klaar maak als ik daar zin of inspiratie voor heb. Soms komende artikelen vloeiend uit mijn vingers, de volgende keer ben ik er uren zoet mee!

Ondanks dat ik dus niet dagelijks heb geschreven, verschenen er vijfentwintig artikelen online op Veusteveul.nl waar bij er weer één veruit favoriet was bij de bezoekers!

Best gelezen artikelen van september 2016

Elke maand kijk ik terug naar de artikelen van de betreffende maand maar ook naar oude artikelen! De best gelezen artikelen die ik in augustus publiceerde zijn:

  1. Lunch op school
  2. #youhadonejob
  3. Week van de pauzehap
  4. Problemen, problemen…
  5. Bah, het loopt (nog) niet helemaal soepel… 

Gebruikte zoektermen augustus 2016

Zoekopdrachten september 2016Net als vorige maand heb ik de top zes van zoektermen genomen… er staan twee zoekopdrachten in die twee keer voorkopen. Maar liefst twee keer dus een zoekopdracht voor tea topic vragen en voor frendz kinderkleding, het merk van V&D destijds. Echt al maanden komen mensen vaak bij ons door de Frendz kleding, Pickwick vragen en de ikea kinderstoel.

 

 

 

Oudere berichten gelezen in september 2016

Dit keer wat meer variatie, bezoekers lezen (gelukkig) niet alleen de nieuwe berichten maar vinden ook oude berichten. In veel gevallen is het via google of een zoekopdracht direct op mijn blog. Leuk om het zo te zien en ervaren dat er best nog wel wat artikelen zijn die redelijk goed bekeken worden.

De wat ‘oudere’ artikelen die het meest worden bekeken zijn:

  1. Tea Topic – Pickwick theezakjes vragen
  2. Kinderstoel, Stokke, Ikea of wat anders?
  3. Hoax en ‘kettingbrieven’ op Facebook
  4. Mepal schoolbeker schoonmaken
  5. Fenna en meer

Blijft bijzonder dat bepaalde artikelen gewoon vaker terug gelezen worden, ze staan dan ook in lijn met de zoekopdrachten die mensen hebben gedaan.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge