Maandag hadden we het er nog over op het schoolplein, woensdag komt de schoolfotograaf. O, ja, oeps bijna vergeten was mijn reactie. En toen was het woensdag…. en hebben de kinderen zelf hun kleding uitgezocht. Ik vroeg me al af waarom het zo druk was op het schoolplein, veel ouders met de kinderen. In eens drong het tot me door… Ships, o, nee de schoolfotograaf!

Deze moeder was dus gewoon vergeten dat vandaag de schoolfotograaf op school was om foto’s te maken van de kinderen individueel, klassenfoto’s en foto’s van broertjes en zusjes gezamenlijk. Nu zijn de meiden nogal ‘eigenwijs’, helemaal als het gaat om kleding die ze aan willen (of eigenlijk juist niet). Dus sinds kort zoeken ze zelf hun kleding uit en ook al vind ik het niet zo mooi, ik laat het zo tenzij het echt niet past, het een dikke trui is bij 25 graden of juist bij 10 graden een zomerjurkje met slippers.

De bewuste ochtend zochten beide meiden een bont gekleurde jurk uit met een bijpassende legging en ze trokken hun slippers aan, individueel zullen de foto’s wel leuk zijn. Maar gezamenlijk lijkt het meer op een stelletje toverballen vrees ik!

Eén van mijn collega’s las mijn Twitter berichtje en kwam lachend naar me toe, ze zegt ik heb de oplossing! Je besteld gewoon een zwart/wit foto, briljant bedankt, mocht het toch echt te bont zijn en mogelijk zijn om zwart/wit te bestellen.

Zoals je begrijpt… ik kan niet wachten tot we de foto’s kunnen bekijken.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge