Shoppen met een bijna 10 jarige!We hebben een ‘stoer’ besluit genomen… voor het eerst sinds medio december ga ik weer eens ‘echt’ shoppen met onze oudste dochter! Het winkelen met de meiden ging niet zo best, maar nu met de 10de verjaardag van onze oudste in het vooruitzicht gaan mijn zusje en ik met haar op pad. We gaan ‘verjaardagshoppen’, ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan! 

In december schreef ik nog mijn ‘shopfrustraties’ van me af, het winkelen was echt niet leuk. Ik ging wel gewoon met ze naar de bloemen winkel of even naar het centrum van Wageningen. Ook in Oberhausen gingen we wel even richting het CentrO, maar ‘echt’ shoppen deden we niet meer.

Cadeau voor een 10-jarige

Door de reacties op mijn blog, social media en in het echte leven besef ik me dat onze oudste dochter niet een standaard 10-jarige is. Ze wist niet echt niet wat ze wilde hebben, inmiddels is ze er min of meer uit! Ze heeft een boekenlijstje gemaakt en wil ze graag kleding!

Het lijstje met boeken bestaat uit de resterende boeken van de boekenserie “Dagboek van een Muts”, waarbij ze het lijstje inmiddels een aantal keer heeft uitgedeeld maar ook boekenbonnen of Intertoys cadeaubonnen heeft gevraagd om de boeken te kunnen kopen.

Kleding… maar wat voor een kleding dan?

Omdat onze dochter graag kleding wil besloten we dat maar te doen, op de vraag wat ze dan graag wilde hebben wist ze niet echt antwoord te geven.

We hadden het er met elkaar over en we hadden het over samen gaan winkelen omdat wij niet precies weten wat ze nu wel of niet wil hebben. Het leek haar wel gezellig maar dan wel zonder zusje en met eten en drinken, ze was erg enthousiast!

Ze wilde graag met mama op pad, we zouden eigenlijk pas na haar verjaardag gaan shoppen omdat ze dan misschien wat meer ‘eigen’ geld zou hebben. Daarnaast waren onze weekenden erg vol en zag ik geen mogelijkheid, tot bleek dat onze meiden niet mee konden doen aan de zwemwedstrijd van morgen.

Afgelopen week besloten we morgen, op zaterdag alvast te gaan ‘verjaardagshoppen’ in Arnhem! Maandag kwam onze dochter nog met het idee om haar tante, mijn zusje te vragen mee te gaan. Het lijkt erop dat ook dat nog gaat lukken!

Op naar morgen!

Eerst wil ze graag naar de zwemtraining, daarna rond 9.30 uur gaan we richting Arnhem! De jongste ligt dan nog in het water, maar papa is er de hele dag voor haar.

We hebben er zin in, ik ben super benieuwd wat onze (nu al puberende) bijna tiener gaat uitzoeken! Twee winkels staan al vast, te weten Coolcat en Primarkt. Uiteraard volgt er een shoplog! Of nou ja… uiteraard, ik hoop dat het goed gaat en dat ze lekker kan slagen morgen.

Ga jij of gaan jullie nog wat leuks doen komend weekend?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge