Shoptegoed van Telefoonhoesjestore.nlWie gaat er met het shoptegoed van Telefoonhoesjestore vandoor? Zelf had ik wel geweten wat ik nog zou gaan bestellen, maar helaas voor mij ben ik uitgesloten van deelname… binnenkort maar een bestelling doen!

Uiteraard heb ik even gekeken wat er allemaal uitgekozen is als favoriet of als wens, om alles eerlijk te doen gebruik ik een random lootjes systeem op internet voor de winnaar.

Wie gaat er binnenkort shoppen op de site van Telefoonhoesjestore?

De winnaar is:

Winnaar shoptegoed van Telefoonhoesjestore.nl

Let op, je hebt tot vrijdagavond 21.30 uur de tijd om te reageren op de mail die ik heb gestuurd, heb ik dan geen reactie zal ik een nieuwe winnaar loten.

* Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge