Drink in the Box en Snack in the boxDe meiden krijgen hier altijd hervulbare bekers, flesjes of wat dan ook mee naar school voor het drinken. Helaas sluit de ene fles wat beter af als de andere beker, maar het blijft een ‘dingetje’. Je herkent het vast wel, de beker was niet helemaal leeg en de deksel gaat er weer op… maar net niet helemaal goed. De laatste tijd gebeurde dat hier nog wel eens bij de jongste! Dan hadden we weer een natte en vieze tas en schoolspullen. Maar er is een oplossing! Drink in the Box!!

Wij hebben nog wel eens discussie (gehad) met de meiden, zij wilden net als de kinderen uit hun klas ‘gewoon’ pakjes drinken meenemen. Nu zijn we daar eigenlijk nooit een fan van geweest, vanaf het begin hebben we altijd hervulbare bekers en flessen gebruikt.

Eerlijk is eerlijk, we begrijpen ook wel dat de kinderen soms hetzelfde willen als een ander… maar hier zijn we eigenlijk nooit in mee gegaan als het om pakjes drinken gaat.  De Drink in the Box blijkt een goed alternatief!

Dé nieuwe pakjes ~ Drink in the Box

Drink in de box is door echt lekvrij!Wat is het?

Het is een stevig, duurzaam pakje drinken. Een herbruikbaar pakje, die je keer op keer kan vullen met drinken (236 ml) en keer op keer kan afwassen (of in de vaatwasser kan zetten).

Wat doe je erin?

Deze plastic pakjes drinken lijken op de gewone pakjes die ie in de winkel kan kopen. Echter deze zijn eindeloos opnieuw te gebruiken, dus duurzaam! Daarnaast kan je op deze manier zelf bepalen wat je erin doet!

Je kan de snack en drink in the box vullen met dat wat jij wil dat de kinderen meenemen!Feit is dat de meeste (kant en klare) pakjes drinken bekritiseerd worden omdat er in veel pakjes veel suiker zit. Met de Drink in the Box bepaal je zelf wat je erin doet, wij kiezen bijvoorbeeld voor water, Cool Bear aanmaak of koude thee.

Je kan ook water en fruit in doen, doordat er uit een rietje wordt gedronken werkt dit ook prima voor gebruik met dit herbruikbare pakje drinken!

Drink in the box is goed schoon te maken en houden!Lekvrij

Drink in the box zijn, als ze zijn gesloten lek vrij! De siliconen sluiting en de luchtdichte deksel zorgt ervoor dat het drinken ook echt in het pakje blijft zitten. Of het pakje nu ligt of staat in de tas, we hebben nog geen enkele keer natte en vieze spullen gehad sinds we de drink in the box meegeven naar school.

Tussendoortje in de Snack in the Box

Wij gebruiken voor het 10 uurtje met veel plezier de Yumbox, maar sinds kort wisselen we dat af met de Snack in the Box! Ook gebruiken we de Snack in the Box als we na school direct weg moeten, dan nemen we daarin het
tussendoortje voor de middag mee.

Snack in the box, met twee klepjes en twee vakjes! Ideaal voor het 10 uurtje!Wat is het?

De Snack in the Box is een uniek snackdoosje met twee apartje vakken zodat je er twee verschillende snacks in kan doen. Elk deel heeft een eigen pop-up deksel waardoor je gemakkelijk de snack eruit kan schudden, ook is de deksel er makkelijk af te halen als dat handiger is.

Er past evenveel in de kleine yumbox als in de snack in the box!Groot genoeg?

Op het eerste oog dachten wij dat er niet zoveel in zou passen als de kleine yumbox die de meiden tot dan mee hadden, maar niets is minder waar. Er past net zoveel in als dat we voorheen dus in de yumbox deden!

Hier op de foto zitten er in de Snack in the Box zelfs wat meer schijfjes komkommer als in de yumbox.

Snack & Drink in the Box ~ stevig en veilig

Op de één of andere manier is het spul ook echt degelijk en stevig! Toen ik ging kijken waar de Drink, maar ook de Snack in the Box van zijn gemaakt blijkt dat van Tritan TM te zijn gemaakt. Het zou beter zijn als glas en kan erg goed tegen vallen en stoten. Men zegt dat het niet kan en zal indeuken of verbuigen.

Stiekem was ik benieuwd of het echt niet zomaar kapot zou gaan. Om dat te testen zijn we er op gaan zitten en hebben we hem laten vallen zowel met als zonder water erin! Maar er is niets te zien aan de Drink in the Box!

De producten zijn gemaakt van TritanTM en polypropyleen, dus ook BPA- en phtalate-vrij… wat mij betreft niet onbelangrijk!

Winactie

In samenwerking met DeLeuksteLunch.nl mogen we een Snack én een Drink in the Box weggeven! Hoe leuk is dat? De set die je kan winnen bestaat uit een oranje Snack in the Box en een groene Drink in the Box!

De te winnen Drink & Snack in the box!Hoe maak je kans op deze mooie prijs?

Laat in een reactie onder dit bericht weten waar jij de Snack en Drink in the Box mee zou vullen.

Het is geen vereiste maar we zouden het waarderen als je de winactie deelt via Twitter, Facebook of Instagram.

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 14 november 2016, 18.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

68 comments

 1. Dit is iets wAr mijn dochter maar ook zeker ik zeer blij van worden. Geen nattr tas meer, en ook geen nat huiswerk meer, zodat het ook voor de juf na te kijken is ipv dar het van ellende aan elkaar plakt.

 2. Wauw wat een leuke acties! Ik zou het vullen met zelfgemaakte fruit water en de andere met stukjes fruit en nootjes en dit zal dan mee gaan naar de peuterspeelzaal en mee op dagjes uit!

 3. Echt een hele leuke actie heb je georganiseerd voor de volgers van je blog! 😉
  Ik doe heel erg graag mee, alle verplichte stapjes doorlopen
  Lijkt me ideaal voor de kids!
  Groetje Ilsiee

 4. Leuk! Ik volg je via IG en zag daar de box(en) altijd voorbij komen. Nu weet ik ook hoe t werkt allemaal Lijkt mij heel handig voor mijn meiden. Waarvan mijn oudste altijd maar water mee wil en de jongste iets van ranja! En zo te zien kunnen er druifjes, nootjes, noem maar op mee! Zal leuk zijn om te winnen 🙂

 5. Ja super leuke actie, wil ook graag meedoen!
  Drink box zal ik vullen met aanmaak of water handig voor onderweg voor mijn zoon om mee te nemen, makkelijk te kunnen hervullen als we naar het bos gaan of naar de dierentuin!
  De snackbox erg handig om fruit of rozijntjes oid mee te nemen. Alles in 1 handige box scheelt een hoop ruimte in de tas. En als het niet lekt scheelt dat ook een hoop gedoe 🙂

 6. Super leuk voor mijn dochter. Ze gaat binnenkort naar school dus super handig om dit mee te nemen. Helemaal als het niet lekt.
  Ik zou er aanmaak in doen of water. En in dr snackbox lekker komkommer of appeltjes als het maar gezond is als lekker tussendoortje.
  Super leuke actie!!!

 7. Ik doe graag mee! Mijn zoontje wordt bijna 4 jaar. Dus we zijn op zoek naar een handig beker en doosje om fruit mee te nemen. Dit zou helemaal in de smaak vallen.
  Mooie kleur om gezonde voeding mee naar school te nemen.
  Wij gaan duimen op mooie spulletjes in zijn nieuwe rugzak voor de nieuwe fase van de basisschool!

 8. Ik heb toevallig net een bentobox besteld. Dit zou een super aanvulling zijn voor gezond drinken meegeven. Sinds dit jaar krijgt mijn zoontje op verzoek van hemzelf nog maar 1keer schoolmelk per dag en de drinkbox zou goed te gebruiken zijn voor het 2de eetmoment op school. Verder goed voor zijn gezondheid en ook voor het milieu
  Ik doe dus graag mee

 9. Topactie! Ik zou The drink in the box vullen met water en stukjes fruit en The snack in the box met snoeptomaatjes en druifjes (gehalveerd). Mjammie

 10. Leuke actie. Zou voor onze dochter Mylana zijn. Handig zeg! Lekkere gezonde snacks zou ik erin doen en limonade of water. Dat vind ze ook erg lekker. Gedeeld op Facebook!

 11. Wat een uitkomst is dit! De bekers die we nu gebruiken zijn of lek, of de stoere print waar de beker op geselecteerd wordt door mijn zoontjes verdwijnt in de vaatwasser:(
  Wat mijn kinderen ook erg lekker vinden is gedroogd fruit! Bv abrikozen of vijgen, maar ook de mangostrips die ze op de markt verkopen vinden ze heerlijk. Dat zou ik dan ook in de snack in the box doen. Voor de drink in the box… mijn kids drinken agave siroop. Dit is er gelukkig ook in allerlei lekker smaakjes, de agave/limoen is favoriet!

 12. Leuke actie. Ik doe graag mee. Mijn oudste dochter gaat nog niet naar school, maar ik zou dit wel goed kunnen gebruiken voor onderweg. Ze is 2 jaar en een echte knoeikont . De beker zou ik gewoon met water vullen, dat drinkt ze het liefst. De snackbox lijkt mij handig voor aller dingen, fruit, koekje, soepstengel (eindelijk hele soepstengel).

 13. Wat leuk! Ze staan al een tijdje op mijn wensenlijstje voor ons manneke. Hij zit nu in groep 3 en blijft iedere dag over, dus er gaat genoeg mee naar school in zijn tas. Druifjes, komkommer, kiwi in stukjes, nootjes met rozijntjes gemixt, mandarijnen partjes enz enz. Ideaal die snackbox. Qua drinken is het hier meestal aanlenglimonade voor het 10 uurtje maar water met stukjes fruit komt ook wel voor.

  Wij (mijn zoon en ik) zouden hier heel erg blij mee zijn. Absoluut een aanwinst!

 14. Wat een leuke winactie! Lijkt me perfect voor mijn dochter Roos als ze straks zelf gaat drinken. Ze heeft het syndroom van Down en motorisch ontwikkelt ze zich minder snel dan kinderen zonder Down. Grote kans dat ze gewone drinkpakjes gewoon leeg knijpt straks .

  Het drinkpakje zou ik voor Roos vullen met water of afgekoelde thee (in ieder geval iets zonder suiker). De snackbox wordt ongetwijfeld ingepikt door mijn zoon van 11. Hij schiet de hoogte in, dus een gezond tussendoortje is altijd goed. We vullen die dus met druiven en noten.

 15. Leuke snack- en drinkboxjes! Ik doe mee voor mijn zoontje, zou er dan lekker fruitwater in doen of en in de snackbox stukjes fruit, rozijntjes of nootjes.

 16. Erg leuk voor mijn dochter. handig om mee naar school te nemen. te vullen met fruit, nootjes of stukjes kaas. En nog veel meer andere lekker dingen.

 17. Leuke winactie. Zoon is net begonnen op school. Dus komt goed van pas. Ik zou dan water of siroopje meegeven en qua tussendoorhapje wilt hij vaak appel/komkommer of druifjes. Zo makkelijk twee dingen te scheiden

 18. Mij. Zoontje houd heel erg van Muslie en noten dus dat kan mooi in de box. Omdat een klasgenootje een. Noten allergie heeft is dat zo super makkelijk.

 19. Heel graag voor onze mannetje die net 3 weken naar de basisschool gaat.
  Doordat hij in de hervulbare fles die hij nu heeft, niet kan zien hoe ver hij zn water op heeft, komt hij vaak thuis met een nog redelijk volle fles.
  Als hij kan zien dat zn pakje bijna leeg is, drinkt hij vast en zeker een stuk beter!

 20. Leuk en lekker! Zeker weten dat ze leeg gaan bij mijn dochter!
  Drinken: water met fruit, net als mama in haar grote fles doet.
  Snack: iedere dag moeilijk kiezen. Dus 2 dingen is ideaal… Komkommer en nootjes? Druiven en mandarijn? ….

 21. Ik ga hem vullen met water!!
  Mijn zoontje drinkt thuis ook alleen maar water, maar die schroefdop bekers etc. zijn niet echt geschikt voor kleine kinder handjes.
  Natte rugzak en natte kleurwerkjes is dan verleden tijd!!

 22. Voor mijn zoon van 3 zou ik de drink in the box vullen met een paar bosvruchten (diepvries) en een heel klein scheutje tteisere ranja aangevuld met water. In de snack in th box zou ik mandarijn en appel met kaneel doen en dan gezellig naar de dierentuin

 23. Hier is er een dochter die gek van tomaatjes en komkommer olijfjes, paprika. Ze lust geen koekjes en spijtig genoeg moet ze nu telkens een boterham met boter eten tijdens de speeltijd. Ze lust ook geen choco of confituur.d e juf heeft liever dat zw wwn koek eten dan moeten de handjes niet afgekuisd worden .dus dit zou ideaal zijn voor mijn dochter van 3 jaar Ja het flesje is ideaal voor mijn dochter van 6 jaar die is nog niet zo handig waardoor de flesjes water van school steeds uitlopen haar agenda haar boeken,… Alles is ondergelopen. Nu durft ze geen drinken meer meenemen. Haar boeken zijn nu helemaal uitgelopen en daar is ze wel wat verdrietig van. We hebben al veel flessen getest maar die nog niet. We hopen dat we deze fles kunnen testen en we laten het zeker weten. Hier zijn al veel tranen geweest omdat alles nat is. Dus hopelijk winnen wij hem. Onze dochtertjes zouden O zo blij Zijn. Ik heb net de yumbox Mini gekocht maar juf vond het ook geen goed idee aangezien ze dan met haar handjes of vork dw olijfjes eruit prikt en dan Zijn de handjes toch vuil. Dochtertje drinkt alleen water zeer zware voedselallergie aan aardappel melk en afgeleiden en soja. Dus is hier heel moeilijk om iets anders te eten. Vandaag heeft ze voor het eerst een appelpartje gegeten ik was superfier. Ookal is ze 6 jaar. Misschien kan ik dan wat appelpartjes bij haar water doen. Want dat vond ze lekker en reageert ze tot nu toe niet op… Laten we duimen

 24. Mijn dochter wordt over 2 weken 4 jaar en gaat dus dagelijks naar school. Ze is zo blij. En…. ik ben nog op zoek naar overblijfhulpmiddelen (die in een tas vervoerd moeten worden:-)) zoals deze! Dus…. kom maar op! HEEL GRAAG.

 25. Zo herkenbaar die natte tassen..
  ik zou de drink in a box vullen met water of roosvice en de snack box met fruit of stukjes kaas of mini soepstengels

 26. Ik zou in de drink in the box water doen. Mijn dochtertje wil alleen maar water drinken en daar heb je geen pakjes van. Drinken uit een rietje maakt het zoveel specialer. En hoe gemakkelijk is het om dit telkens weer te vervullen.

  In de snack in the box zou ik blauwe en witte druiven doen, daar is ze gek op 🙂

 27. Je verhaal is zo herkenbaar. Ik ben ook geen fan van die zoete, dure, niet-duurzame pakjes drinken. Mijn zoon zit in groep 2 en accepteert zijn drinkbeker nog gelukkig. Al vraagt hij af en toe wel of hij ook een pakje drinken mee mag nemen. Tot nu toe: nee. Deze drink-in-the-box is het ideale compromis. Ik zou hem vooral vullen met Fruit water en cool bear. En de snacks: net wat er in huis is, net zoals nu. Worteltjes, komkommer, paprika, druifjes etc

 28. Ik ben nog steeds opzoek naar het ideale snackdoosje. Mijn dochter houdt van de combi hartig en zoet. Dus ik zou het vullen met stukjes kaas of worst en iets van fruit.
  De drink in the box vul ik met een sapje of ranja. Maak graag kans op deze set voor mijn dochter Valentina van 5 jaar!

 29. Leuk! Ben heel benieuwd naar de drink in the box, aangezien hier altijd een natte tas 😉
  Ik zou hem vullen met water, ranja of melk!

  In de sssnackbo een mix van druiven, komkommer en appel!

 30. Oh, zoon vraagt zelf al om deze bakjes! Hij wil graag water in de drink in the box. Doordat de box een kleurtje heeft en doorzichtig is, lijkt het dan alsof er ranja in zit, aldus zijn woorden. Slim bedacht! Met de snack in de box kunnen we lekker variëren van stukjes fruit tot stukjes worst en van blokjes kaas tot af en toe lekkere minikoekjes. Succes gegarandeerd op schooldagen en op leuke privé-uitjes!

 31. Snackbox : bij elke aankoop staan wij stil bij de ecologische voetafdruk ervan + van het gebruik ervan. In deze BPA-vrije container komen dus home-made mueslikoekjes, bramen uit de tuin, worteltjes van op de plukweide,…
  #idealisme #daydreamer

  Drinkbox : water met daarin diepgevroren stukjes fruit (kiwi, appelsien, besjes) – elke keer je fruit over hebt snijd je het in kleine blokjes ipv in de afvalcontainer te gooien. Alles in een grote diepvriesdoos. ‘s Ochtends moet je maar een handje grabbelen en HOP! Lekker fris drankje én kleinere afvalberg!

  Facebook : gedeeld!

 32. De drinkbox zou ik vullen met water.
  En de snackbox zou ik elke keer anders vullen. Bv tomaatjes, druifjes, besjes, blokjes annanas, blokjes koude stoofpeertjes etc (de laatste twee om dat de snackbox lekvrij is en andere bakjes toch altijd nog vocht verliezen)

 33. Met twee jongens die alles weten te slopen, vaak per ongeluk, maar duidelijk niet heel voorzichtig te werk gaan is dit een aanwinst!

  Ik wil absoluut geen pakjes drinken meegeven en wil gewoon water, melk of fruitwater geven aan mn mannen net als wat ze thuis krijgen.
  De snackbox kan mooi gevuld worden met iets zoets en iets hartigs zonder dat het kan mengen of dat er twee bakjes nodig zijn. Kan mijn eigenwijze peuter lekker zelf bepalen wat hij eerst opeet 😉

  Dus ik doe heeeel graag mee aan de winactie.

 34. Gaaf!
  Snack: komkommer, paprika, tomaat, olijfjes mix
  Drink : blaadje munt en of citroen melisse met water, of schrijfje limoen/ of citroen. Dl vind het leuk als er wat in zit.

 35. Ik zou deze heel graag voor mijn zoontje willen proberen. Hij mag al bijna naar school zou dus erg handig zijn. In de drink in the box zou ik water met cintroen doen want daar is onze zoon dol op en het ziet er leuk uit. In de snack in the box zou ik in 1 kant zelfgemaakte popcorn doen (zonder zout of suiker dus). In de andere kant zou ik iets van appel/komkommer/wortel/druiven doen.

 36. Dit zou super zijn voor mijn dochter! Ik zou in de Drink in the box melk, water of koude thee doen voor bij haar boterham. In de snack in the box zou ik fruit, kaasstaafjes, worteltjes en af en toe iets van nootjes doen….. heerlijk om mee af te wisselen!

 37. Mijn dochter kreeg voor haar 4e verjaardag een beker en broodtrommel van een bekend merk. Haar naam en favoriete dier hebben we erop laten drukken. Niet bepaald goedkope producten, maar wel duurzaam! Dachten we.. Helaas lekte de beker al na een aantal weken.. Daarom doe ik er nu dagelijks een plastic zakje met sluitstrip omheen in haar tas. Dit zakje wordt door de juf weggegooid, logisch als er een halve beker melk in zit natuurlijk. Maar tot zover mijn duurzame oplossing voor de lunch.. Ik zou het daarom omzettend leuk vinden om deze producten te winnen! Ik ga ze vullen met de favoriete tussendoortjes van mijn dochter. Stukjes paprika, vers of gedroogd fruit en een lekkere smoothie bijvoorbeeld.

 38. ‘Appelsap’ in de drinkinthebox (water met appelschijfjes). Mijn zoontje vroeg pas hier om en toen gaf ik hem dit. Je had zijn gezicht moeten zien haha niet wat hij in gedachten! Haha mama wel 😉 en in de snackbox zou ik reepjes paprika en wortel. En andere helft rozijntjes met 2 stukjes pure chocolade (85%) om er uit te vissen.

 39. Super leuke actie!!! Geef mijn zoon altijd water met stukjes fruit erin naar school, maar hij wilt zo graag pakjes mee, omdat iedereen dat heeft, dus dit zou een goede oplossing zijn!!! Zou de drinkbox vullen met kleine stukjes appel en framboos en de rest wat ik over houd, doe ik in de snackbox, misschien nog met wat rozijntjes en nootjes erbij in de andere helft!!! Ook lees in veel leuke andere ideeen, die me erg leuk lijken om te proberen!!!

 40. Heel gaaf! En super handig… Ja uhm wat kan er eigenlijk niet in.. Mijn zoontje is erg dol op fruit en groente dus dan kan hij lekker snacken.. super handig op onze dagjes uit of om gewoon lekker uit te eten en drinken..

 41. Oh het probleem van de lekkende drinkflessen herken ik zo! Daarom durfde ik niets anders meer mee te nemen naar de lessen dan water. Ik zou de drink in a box dan vullen met appelsap van onze eigen appeltjes! En in de snack in a box krijg ik zeker wel wat snoeptomaatjes en druifjes mee! Ik vind dit een geweldige winactie en hoop heel hard dat ik wat geluk heb 🙂

 42. Yuk, natte tassen…. Dit lijkt mij ideaal. En het ziet er super leuk uit, dus mijn kleine meid zal dit vast ook erg leuk vinden!
  Voor drinken zou ik ‘gewoon’ water, melk of water met stukjes fruit doen. Voor snacks kan je het eigenlijk zo gek niet bedenken. Nootjes, paprikareepjes, komkommer uitgestoken in leuke vormpjes, een keer een blokje kaas, rozijntjes, stukjes fruit…. lekker snacken!

 43. Een zeer nuttig geschenk voor onze jongste muppets! Zou ze vullen met appelsap en rozijntjes, of zelfgemaakte (niet te dikke) smoothies, of letterkoekjes of… keuze genoeg!

 44. Ons zoontje wordt in februari, dus zou hartstikke leuk zijn om mee naar school te nemen! Ik zou hem aan de ene kant vullen met wat gezonde snacks als reepjes komkommer of wortel, wat stukjes appel of mandarijn. Aan de andere kant wat hartigs als een soepstengel, geroosterde mais, wat cruesli of andere yoghurttopping. Zijn drinken kan wat water met een smaakje zijn, zelf gemaakte ie tea of bijv een heerlijke smoothie!

 45. ik zou er ranja en rozijntjes in doen voor onze tweeling Lucas & Eva en daar heb ik dan ook dit voor gedaan:
  Facebook: lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)

  groetjes Linda

 46. Ik zal in de drinkbeker de raspberry van Bolero in doen en in de snack gaan heerlijke stukjes kaas met komkommer ernaast, en dan nemen we ook of klein bakje mee voor de appelstroop om dan de kaas in te dopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge