Drink in the Box en Snack in the boxDe meiden krijgen hier altijd hervulbare bekers, flesjes of wat dan ook mee naar school voor het drinken. Helaas sluit de ene fles wat beter af als de andere beker, maar het blijft een ‘dingetje’. Je herkent het vast wel, de beker was niet helemaal leeg en de deksel gaat er weer op… maar net niet helemaal goed. De laatste tijd gebeurde dat hier nog wel eens bij de jongste! Dan hadden we weer een natte en vieze tas en schoolspullen. Maar er is een oplossing! Drink in the Box!!

Wij hebben nog wel eens discussie (gehad) met de meiden, zij wilden net als de kinderen uit hun klas ‘gewoon’ pakjes drinken meenemen. Nu zijn we daar eigenlijk nooit een fan van geweest, vanaf het begin hebben we altijd hervulbare bekers en flessen gebruikt.

Eerlijk is eerlijk, we begrijpen ook wel dat de kinderen soms hetzelfde willen als een ander… maar hier zijn we eigenlijk nooit in mee gegaan als het om pakjes drinken gaat.  De Drink in the Box blijkt een goed alternatief!

Dé nieuwe pakjes ~ Drink in the Box

Drink in de box is door echt lekvrij!Wat is het?

Het is een stevig, duurzaam pakje drinken. Een herbruikbaar pakje, die je keer op keer kan vullen met drinken (236 ml) en keer op keer kan afwassen (of in de vaatwasser kan zetten).

Wat doe je erin?

Deze plastic pakjes drinken lijken op de gewone pakjes die ie in de winkel kan kopen. Echter deze zijn eindeloos opnieuw te gebruiken, dus duurzaam! Daarnaast kan je op deze manier zelf bepalen wat je erin doet!

Je kan de snack en drink in the box vullen met dat wat jij wil dat de kinderen meenemen! Feit is dat de meeste (kant en klare) pakjes drinken bekritiseerd worden omdat er in veel pakjes veel suiker zit. Met de Drink in the Box bepaal je zelf wat je erin doet, wij kiezen bijvoorbeeld voor water, Cool Bear aanmaak of koude thee.

Je kan ook water en fruit in doen, doordat er uit een rietje wordt gedronken werkt dit ook prima voor gebruik met dit herbruikbare pakje drinken!

Drink in the box is goed schoon te maken en houden!Lekvrij

Drink in the box zijn, als ze zijn gesloten lek vrij! De siliconen sluiting en de luchtdichte deksel zorgt ervoor dat het drinken ook echt in het pakje blijft zitten. Of het pakje nu ligt of staat in de tas, we hebben nog geen enkele keer natte en vieze spullen gehad sinds we de drink in the box meegeven naar school.

Tussendoortje in de Snack in the Box

Wij gebruiken voor het 10 uurtje met veel plezier de Yumbox, maar sinds kort wisselen we dat af met de Snack in the Box! Ook gebruiken we de Snack in the Box als we na school direct weg moeten, dan nemen we daarin het
tussendoortje voor de middag mee.

Snack in the box, met twee klepjes en twee vakjes! Ideaal voor het 10 uurtje!Wat is het?

De Snack in the Box is een uniek snackdoosje met twee apartje vakken zodat je er twee verschillende snacks in kan doen. Elk deel heeft een eigen pop-up deksel waardoor je gemakkelijk de snack eruit kan schudden, ook is de deksel er makkelijk af te halen als dat handiger is.

 

Er past evenveel in de kleine yumbox als in de snack in the box!Groot genoeg?

Op het eerste oog dachten wij dat er niet zoveel in zou passen als de kleine yumbox die de meiden tot dan mee hadden, maar niets is minder waar. Er past net zoveel in als dat we voorheen dus in de yumbox deden!

Hier op de foto zitten er in de Snack in the Box zelfs wat meer schijfjes komkommer als in de yumbox.

 

Snack & Drink in the Box ~ stevig en veilig

Op de één of andere manier is het spul ook echt degelijk en stevig! Toen ik ging kijken waar de Drink, maar ook de Snack in the Box van zijn gemaakt blijkt dat van Tritan TM te zijn gemaakt. Het zou beter zijn als glas en kan erg goed tegen vallen en stoten. Men zegt dat het niet kan en zal indeuken of verbuigen.

Snack en Drink in the box zijn er in meerdere leuke kleurtjes!

 

Stiekem was ik benieuwd of het echt niet zomaar kapot zou gaan. Om dat te testen zijn we er op gaan zitten en hebben we hem laten vallen zowel met als zonder water erin! Maar er is niets te zien aan de Drink in the Box!

De producten zijn gemaakt van TritanTM en polypropyleen, dus ook BPA- en phtalate-vrij… wat mij betreft niet onbelangrijk!

Winactie

In samenwerking met DeLeuksteLunch.nl mogen we een Snack én een Drink in the Box weggeven! Hoe leuk is dat? De set die je kan winnen bestaat uit een oranje Snack in the Box en een groene Drink in the Box!

 

De te winnen Drink & Snack in the box!Hoe maak je kans op deze mooie prijs?

Laat in een reactie onder dit bericht weten waar jij de Snack en Drink in the Box mee zou vullen.

Het is geen vereiste maar we zouden het waarderen als je de winactie deelt via Twitter, Facebook of Instagram.

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 14 november 2016, 18.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.