Help Speelgoedbank Wageningen vooruit!Zoals de meeste inmiddels wel weten ben ik vrijwilliger en bestuurslid van Stichting Speelgoedbank Wageningen e.o. De Speelgoedbank is door ING Ede geselecteerd uit alle aanmeldingen, we zijn met vijf initiatieven in de race voor een geld bedrag tussen de € 1.000,– en € 5.000,–. De organisatie met de meeste stemmen ontvangt € 5.000,–. We zijn al ver gekomen, maar voor het laatste stuk hebben we hulp nodig…

Tot en met 13 maart 0.00 uur kan u, uw stem uitbrengen via www.ing.nl/stemnederlandvooruit!

Per email adres kan je 1 x stemmen op je favoriete organisatie! Je kan het snelste een keuze maken in het menu door “Speelgoedbank Wageningen” in te typen, dan verschijnen we in een lijstje. U kunt ons dan selecteren, uw naam en email invullen, akkoord gaan met de voorwaarden en stemmen! Vervolgens krijgt u een mail waarin u uw keuze moet bevestigen, doet u dat niet dan krijgen wij er geen stem bij.

Kortom…. help ons naar een mooi geldbedrag om onze droom te vervullen!!
Gebruik al je email adressen, vraag partners, kinderen, opa’s, oma’s, collega’s, buren, overige familie en buren om ons te helpen!

Deel dit bericht zoveel je kan en wil!

Voor u is het een kleine actie, voor ons kan het een mooie financiële bijdrage opleveren.

Namens bestuur, vrijwilligers en bezoekers, alvast bedankt voor al uw steun!

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge