Heerlijk!! We lopen de voordeur uit, zeven treden naar beneden (ja we wonen iets minder gemiddeld) en dan lopen we zo het gras op. Het gras schijnt weliswaar maar voor drie meter van ons complex te zijn en de rest van de overburen, maar het mag de pret niet drukken (al doen een aantal bewoners van de andere flat wat moeilijk). We maken dankbaar gebruik van de mogelijkheden die het grasveld ons geeft.

Buiten op het gras een kop koffie!

De meisjes vragen elke dag wel of ze buiten op het gras mogen spelen met de buurkindjes, afgelopen maanden hebben ze dat dan ook veel gedaan!

De papa’s en mama’s hebben er ook gezellig bij gezeten, kop koffie, thee of wat anders erbij erg gezellig! Soms een BBQ met een deel van de buren, gewoon omdat het kan!

Buiten op het gras

Nu nadert het najaar…. toch minder mooi weer en een stuk vochtiger, hopelijk kunnen we deze maand nog genieten van wat mooie dagen! Kunnen we tenminste nog even genieten van de spelende kinderen en een lekker bakkie koffie in de (gezamenlijke) tuin.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge