the Insiders, Starbuckes Chilled Classics campagneVoor het eerst doe ik mee aan een campagne van the Insiders! Starbucks chilled classics is de campagne waar ik aan mee mag doen. Voor de warme dranken van Starbucks doe ik spreekwoordelijk, een moord! Maar de koude dranken? Nog geen idee!!

Op de één of andere manier is de mail waarin ik werd geïnformeerd dat ik mee mocht doen in mijn spam terecht gekomen, de mail met het ophaal bericht echter niet! Gewapend met ID en het ophaalbericht haalde we doos van Starbucks op.

Over Starbucks

Informatie over Starbucks, overgenomen uit de campagnegids.

“Sinds 1971 is Starbucks Coffee Company toegewijd aan het op duurzame wijze kopen en branden van de hoogste kwaliteit Arabica coffee. Starbucks heeft wereldwijd vestigingen en is de voornaamste koffiebrander en retailer van kwaliteitskoffie in de wereld. Door te streven naar perfectie en trouw te blijven aan hun principes, brengen zij de unieke Starbucks Experience tot leven. 

Verder is duurzaamheid een van de onderwerpen waar Starbucks aandacht aan besteedt. Starbucks zoekt manieren om zijn impact op het milieu zo klein mogelijk te maken, de klimaatverandering aan te pakken en andere te inspireren om hetzelfde te doen. Zo dragen de producten het Fairtrade keurmerk dat staat voor het helpen van boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden om een betere plek te verwerven in de handelsketen. Zo kunnen ze leven van hun werk en investeren in een duurzame toekomst.”

Wat ga ik doen?

Starbucks Chilled ClassicsAfgelopen weekend heb ik het pakket ontvangen en uitgepakt, mijn eerste Starbucks Chillend Classics geproefd. De volgende stap is om vrienden, familie en collega’s kennis te laten maken met dit product! Om mensen kennis te laten maken mag ik de Starbucks Chilled Classics Caffè Americano uitdelen of kan ik een coupon geven waarmee ze een smaak naar keuze kunnen ophalen bij de Albert Heijn.

Coupons voor een gratis Starbucks Chilled ClassicsVervolgens ben ik natuurlijk benieuwd naar hoe ze het vinden en zal ik the Insiders op de hoogte brengen van de meningen, opmerkingen, reacties en suggesties! Voordat de geldigheid van de coupons in zijn gegaan (vandaag) heb ik al wat coupons weggegeven en ook al twee producten, gewoon omdat het zo uit kwam! De reacties ben ik uiteraard benieuwd naar!

Het is voor het eerst dat ik dit ga doen, ik ben erg benieuwd en ben benieuwd hoe het me af zal gaan en of dit iets voor mij is.

Ken je Starbucks? Zo ja, alleen de warme dranken of ook de koude varianten?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

9 comments

  1. Ik kende het oorspronkjelijk uit boeken: chicklit : )

    Dus ik wilde daar heel graag zelf eens koffie drinken. Maar ik vond het niet zo leuk als ik had gedacht. En de koffie ook niet zo lekker eigenlijk.

    Maar superleuk dat je zo’n pakket hebt ontvangen!
    Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Verschijnselen overgangMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge