Starbucks Chilled Classics - Macchiato CaramelBest lekker die Starbucks Chilled Classics! De ene is echt wel wat lekkerder als de ander, maar als het straks echt warm wordt denk ik toch dat ik wat in huis haal! Mijn voorkeur is duidelijk… 

Eerder in april schreef ik al eens over het feit dat ik mee mocht doen met de Starbucks Chilled Classics campagne van The Insiders, inmiddels is alles geproefd, samples uitgedeeld en heb ik slechts nog enkele coupons om uit te delen!

De aanpak

Starbucks Chilled Classics Caffe AmericanoNadat ik verrast was door het bericht en de doos vol met Starbucks producten en coupons ging in bedenken hoe ik het aan zou gaan pakken… maak ik een plan of loopt het zoals het loopt?

In begon best planmatig, helaas heeft dat niet zoveel zin heb ik ervaren! Het is beter om gewoon te zorgen dat je coupons bij je hebt en er over begint als het ‘past’ in een gesprek of discussie!

Starbucks Chilled Classics couponsIn korte tijd had ik met best veel mensen gesproken, samen Starbucks Chilled Classics gedronken en coupons uitgedeeld! Op het uitdelen en de coupons werd erg positief gereageerd, dat vinden mensen echt wel leuk heb ik ervaren!

Kortom, plan van aanpak heb ik binnen 48 uur losgelaten, dat is voor mij niet de manier kennelijk. Ik schrijf ik mijn agenda als ik een gesprekje heb gehad en zodra de mogelijkheid zicht voordoet vul ik het rapportje in op de campagne pagina.

De reacties

Over het algemeen hoor ik positieve reacties op de producten van Starbucks Chilled Classics! De ene variant is de andere niet, dat ervaar ik zelf ook wel en heb toch wel een voorkeur gekregen.

Starbucks Chilled Classics Caffé LatteSoms krijg ik te horen dat het wat slappe koffie is, dat zijn over het algemeen de mensen die bij voorkeur zwarte koffie of espresso drinken. Ik kan me deze reactie ook wel voorstellen, zelf ben ik gek op koffie met melk dus prima voor mij maar als je sterkere koffie drinkt ligt het net even anders.

Mensen vinden het al leuk om een proefexemplaar te krijgen of een coupon, ik heb zelfs coupons opgestuurd naar vrienden en bekenden die wat verder weg wonen! Blijft toch leuk om ook van die mensen te horen hoe ze het vinden.

Wat vind ik?

Mijn voorkeur? De Cappuccino en Skinny Latte! Vooraf had ik echt gedacht dat ik de Chilled Classic Caramel Macchiato het lekkerste zou vinden aangezien ik gek ben op de warme variant met caramel.

Starbucks Chillend Classics - Cappuccino  Starbucks Chilled Classics - Skinny Latte Starbucks Chilled Classics Macchiato Caramel

Ik moet toegeven, ik heb nog wat Starbucks Chilled Classics bijgekocht omdat ik samen met vriendinnen en familie smaakjes wilde proberen en dat was vooral gezellig en leuk! Deze ervaringen kon ik dan ook weer delen en zo kon ik ook de smaken (nog eens) proeven.

Ken jij deze nieuwe producten van Starbucks? Zo ja, wat vindt je ervan? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Skinny latte lijkt me erg lekker (helaas hier nog niet in de winkels gezien) maar Macchiato is en blijft echt mijn favoriet tot nu toe. Ik vind hem echt heerlijk. En wat leuk dat je mee mocht doen met deze campagne!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge