Vorig jaar zomer waren we op het strand van Petten, toen waren er boten bezig met het opspuiten van het strand. Er werd toen al gezegd dat het er allemaal héél anders uit zou gaan zien daar, maar goed wat is anders? En het strand opspuiten, tja dan wordt het strand groter…. maar er is veel meer gedaan in een jaar tijd als alleen dat!

Zo was het strand voor het opspuiten… verre van een strand zoals de meeste het graag zien, vele beton met een smal strand (foto’s gevonden via Google, bron was me helaas onduidelijk).

Vorig jaar waren we op het strand in Petten en werd het opgespoten met boten.

Dit jaar gingen we terug naar Petten, de eerste verbazing kwam al toen we vanaf de parkeerplaats het trapje namen en boven kwamen, in plaats van één grote betonnen en geasfalteerde bedoeling waren er duinen en hoe… zo mooi gemaakt!

En best snel ben je op het strand en kan je lekker met je voetjes het water in!

Kunnen er schelpen gezocht worden voor de hele familie…

Gaan we nog eens het water in… en op de foto!

Wandelen we richting de strandtent voor een lekkere Latte Machiatto

Na de koffie lopen we terug naar de auto via de nieuwe duinen die zijn aangelegd en kijken we nog eens achterom, wat is het mooi geworden!

Het is een mooi plekje aan zee geworden, ben benieuwd hoe het over een aantal jaar is als de natuur zijn werk heeft gedaan!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge