Strijkwater of water?
Wat kies jij? Is er een tussenweg?
 
 
Een heel aantal jaren geleden gebruikte ik, mits in de aanbieding strijkwater. Uiteindelijk was ik er klaar mee en gebruikte ik gewoon kraanwater.
Al jaren gebruik ik essentiële olie samen met amandelolie voor het insmeren van mijn meiden of mezelf, maar ook om te verdampen of een variant met eucalyptus als we verkouden zijn of een verstopte neus hebben.     
 
Dus waarom geen essentiële olie in het water om te strijken? Ik gebruik nog altijd een oude fles van het strijkwater die vul ik dus met kraanwater en hup paar druppels essentiële olie erin en strijken maar! Meestal gebruik ik rozenhout, maar lavendel of rozen is ook niet onbekend.
 
 
Het blijft jammer dat strijken bij veel kledingstukken nodig is, althans dat vind ik…. een minder leuke klus maar wel een lekker geurtje 😉
 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge