Normaal zijn we niet zo van dit soort grote evenementen met de kids, maar onze oudste dame vind het zomerfestival van de afgelopen jaren zo leuk dat we besloten dat ze samen met mij en een vriendin en haar dochter mee mocht gaan naar het Studio100 Zomerfestival!

Al maanden lagen die kaartjes te wachten tot het eindelijk zover zou zijn, nog geen week van te voren vertelde ik het haar…. Zondag 24 juni was het zover, we vertrokken met de auto richting Rotterdam! We parkeerde ergens in één van de hallen van Ahoy en daar waren we! Jeeh!!

We zaten schuin voor het supergrote podium en de meisjes hebben genoten van alles wat er gebeurde!

De foto’s zijn wat donker… maar goed er is wel wát op te zien 😉

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge