Tablethoes - Telefoonhoesjestore.nlZo’n twee jaar geleden kregen we een tablet, niet veel later kochten we er ook één voor de man in huis waar door de ‘oude’ echt helemaal alleen voor mij werd. Maar nog nooit kocht ik een tablethoes, dat had ik echt eerder moeten doen aangezien mijn huidige tab al mijn tweede is!

Een jaar geleden liet onze dochter mijn tablet kennismaken met het laminaat in huis, ik dacht dat het meeviel tot ik hem wilde gaan gebruiken. Er kwam een andere tablet maar nog altijd geen tablethoes, tot afgelopen week!

Tablethoes, maar welke en waar bestellen?

Tablethoes, ik bestelde een knalrode op telefoonhoesjestore.nlAl een poosje was ik aan het rondkijken wat ik nu precies wilde en waar ik het dan zou gaan bestellen tot ik een poosje geleden een mail mocht ontvangen van Telefoonhoesjestore of ik wilde samenwerken!

We spraken af dat ik een review zou gaan schrijven van een product naar keuze. In eerste instantie keek ik vooral naar de Samsung Galaxy S6 hoesjes, als bescherming voor mijn telefoon. Tot ik mijn tablet zag liggen en me realiseerde dat, dat een beter idee was!

Ik bestelde een prachtige knal rode hoes, met een draaimogelijkheid! Afgelopen week kwam deze binnen en wat ben ik er blij mee! Echt een degelijke tablethoes, in mijn favoriete kleur en ik kan mijn tablet draaien. De tablethoes was super snel binnen, een dag na de bestelling lag hij al in de brievenbus!

Tablethoes - Telefoonhoesjestore.nl Tablethoes - Een draaibare hoes bestelde in bij Telefoonhoesjestore.nl Tablethoes om mijn Samsung Tab 3 8.0

Telefoonhoesjestore.nl, mooie en snelle webshop!

Er is zo veel keuze in de webshop, ik heb goed rondgekeken in de webshop om te
kijken wat ik nu echt graag wilde. Inmiddels heb ik al weer een verouderde tablet Tablethoes - besteld bij telefoonhoesjestore.nl(Samsung Tab3 8.0) en telefoon (Samsung S6), maar in de webshop staan ook meer dan genoeg producten voor nieuwere modellen!

Voor zover ik kan beoordelen vernieuwd deze webwinkel continu het assortiment. Zo hebben ze een ruime keuze Samsung Galaxy Tab 4 8.0 hoezen en is er al een collectie HTC One m9 hoesjes beschikbaar!

Maar voor mij het belangrijkste… de kwaliteit is goed en ze leveren snel! Vandaag besteld is morgen in huis, ik hou niet van (lang) wachten dus ideaal!

Winactie!!!

Inmiddels ook enthousiast geworden over de webshop en de producten? Of is je telefoon of tablet gewoon toe aan een nieuwe hoes? Je hebt geluk! Naast een review is er ook een winactie, je kan een shoptegoed winnen van € 25,– !

Wil jij kans maken op het shoptegoed? Hieronder lees je wat je hiervoor moet doen!

• Laat in een reactie onder dit artikel weten wat voor een een telefoonhoesje of tablethoes jij zou uitkiezen van je shoptegoed.
• Like de Facebookpagina van Telefoonhoesjestore.nl
• Like mijn Facebookpagina en deel deze winactie!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 22 maart 2016, 18.00 uur. De winnaar krijgt op dinsdagavond 22 maart 2016 per mail bericht. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen. 

 

Dit artikel bevat een product dat ik van een merk of bedrijf heb gekregen.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

11 comments

  1. Ik zoek eigenlijk nog een mooie en stevige case voor mijn iPad Air (A1474 wifi-only model). Ik heb er al aardig wat zien staan in de shop.

  2. Prima actie! Voor meer zekerheid in de auto zou ik een Universele 360 graden carkit autohouder met de shoptegoed gaan bestellen. Ik volg je op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld & geliked.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge