Deze draagdoek hebben we ontworpen naar aanleiding van een mooi, klein ventje dat is overleden…. en nu mocht ik er een tas van maken voor iemand.

De doek is mede door mij ontworpen, althans het idee is van mij en nog iemand anders. Het eerste ontwerp van mij maar daar is (helaas) veel nog aan aangepast… het zou teveel op een andere draagdoek lijken. Maar goed dat terzijde.
Ik wilde graag een stuk van deze doek hebben nadat ik mijn hele doek had verkocht en daar spijt van had. Nu kreeg ik een aanbieding om een stukje doek te krijgen in ruil voor het maken van een tas van deze doek… en ik heb ja gezegd! Het was eventjes geleden dat ik een draagtas had gemaakt, maar hij is prima gelukt.
De eigenaar is tevreden, dan ben ik het ook!
De enige echte Alma Mater is omgetoverd tot draagtas…
 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge