En weer ben ik druk geweest met draagtassen…
Dit zijn (voorlopig) de twee laatste, wil en moet nu echt eerst aan de slag met wat kleding voor de meiden, draagponcho voor mezelf en doe mee met een sint(swap) activiteit. Dus nog genoeg te doen! Dus eerst nu andere dingen, daarna nog een (eigenlijk twee) tassen voor mijn zusje, tas voor dochterlief en nog twee mensen die ook graag een tas willen hebben. Voorlopig druk en bezig genoeg, eerst mijn eigen dingen afmaken…
En nu… plaatjes van de laatste twee tassen!
Tas van Marjolein van Girasol MrXTas van Anne van een Lana draagdoek

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge