Je gaat op vakantie en wil aardig wat ‘zooi’ meenemen, bolletjes katoen en wol, stel breinaalden en haaknaalden… maar hebt geen tas waarvan je denkt, handig! Nou dan maak je er eentje. Op de foto lijkt de tas klein, maar het is een onbenullige tas geworden….
Echt eentje voor de bollen of een nachtje logeren of zo!
 
Al een jaar (of misschien al wat langer), lag er hier materiaal te wachten voor een tas voor mijn zusje… het kwam er gewoon niet van, geen zin, geen tijd of weer een ander project… nu is die anders geworden als dat ik een jaar geleden zou hebben gedaan, maar dit is hem 🙂
 
Grijs, met een grijs/witte voering lintje erop gezet met zigzag en een rits erin!
Gelukkig vindt ze hem mooi.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge