Tea Topic - Waar heb je vandaag om gelachenNog vijftien keer Tea Topic te gaan dan zitten we op 100x! Dat is best stoer toch? Rond de tijd dat de 100ste Tea Topic online kom gaan we op Veusteveul.nl een Tea verwen pakket weggeven! Er zijn al wat dingen in huis, maar het is nog niet compleet, maar ook dat komt goed! Voor nu eerst de 85ste maar eens beantwoorden!

De Tea Topic vraag luidt: “Waar heb je om gelachen vandaag?”

Het zal je niet verbazen… maar de Tea Topic artikelen schrijf ik zelden op de zondag, meestal op zaterdag om ze zo actueel mogelijk te houden. Ook deze keer heb ik het bericht gister geschreven, vandaag zijn we immers een hele dag op pad! Daarom gaat het over gebeurtenissen of dingen waar ik gisteren om heb gelachen!

Tea Topic: Waar heb je om gelachen vandaag?

Vandaag, voor jullie gisteren dus, had ik een dag waarop ik wel aardig wat gelachen heb. Geen slappe lach, geen ‘in de broekplas’ lach maar gewoon gelachen.

Die (knal) roze schoenen

Vanmorgen was ik op tijd wakker en besloot ik te gaan lopen, ik trok mijn sportievere kleding en mijn Asics aan en dat gaf me een lach op mijn gezicht. Ik heb namelijk (knal) roze Asics en het idee dat ik die schoenen gebruik blijft me verbazen en tovert best een lach op mijn gezicht. Tijdens het lopen was het heerlijk weer en ik heb genoten!

Wat hoor ik?

Na het lopen zat ik op het balkon bij te komen, ik kletste wat tegen de hond en zie de zoon van de overburen verbaasd kijken. Kennelijk zag hij mij niet… ik roep vanuit de ‘luie’ stoel “Goedemorgen” en zwaai erbij, hij was erg verbaasd en ja daar moest ik dan weer om lachen.

Samen (uit) eten

Ik ging met de meisjes fietsen, eerst even foto’s op een datastick wegbrengen, daarna even bij klussende papa kijken en door naar de stad waar ik een super leuke agenda kocht! Daarna door naar een eetcafé op de markt, in dit geval De Kater om wat te eten.

De meiden en ik zaten op het terrasje en ja dat was heerlijk uit de wind in het zonnetje. De meiden kibbelde wat en ik gaf ze mijn telefoon zodat ze even filmpjes konden kijken terwijl ik genoot van alle drukte op de terrasjes en de markt. Het was genieten, mensen in vreemde kleding maar ook mijn eigen meiden die lekker op het terras zaten en genoten van het moment.

Waar heb jij vandaag of gister om gelachen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Niet vandaag maar gisteravond. Om mijn nichtje van 8 maanden die niet wilde gaan slapen en de meest gekke capriolen uithaalde om maar wakker en beneden te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge