Tea Topic - Wat heb je altijd nog een keer tegen je ex willen zeggenTea Topic nummer tweeënnegentig vandaag! Dit keer een vraag die ik al een aantal keren voorbij heb zien komen, ik kreeg zelfs afgelopen tijd drie keer een foto toegestuurd met deze vraag erop. Dat maakte dat ik hem nu toch echt wel een keer moet beantwoorden! Als je hem van drie verschillende mensen krijgt opgestuurd dan is dat wel een soort van ‘voorbode’ toch? 

De Tea Topic vraag luidt: “Wat heb je altijd nog een keer tegen je ex willen zeggen?”

Tea Topic: Wat heb je altijd nog een keer tegen je ex willen zeggen?

Lastig, ik zal je uitleggen waarom! Peter en ik zijn al wat jaartjes samen, namelijk negentien jaar… als je weet dat ik 36 ben dan maakt het al een hoop duidelijk denk ik. Echte ‘exen’ zijn er niet al zijn er wel vriendjes geweest in de jaren daarvoor.

Die vriendjes zal ik niet bij naam noemen, ik denk niet dat ze daarop zitten te wachten. Maar ik wil het eigenlijk ook niet echt exen noemen, we waren tieners en dat soort ‘liefde’ was het dan ook. Met eerlijkheid moet ik ook toegeven dat ik echt even in mijn (niet al te sterke) geheugen moest graven….

Opvallende keuzes

Kennelijk voelde ik me in de tijd onzeker en ‘koos’ ik voor de wat meer ‘macho’ types, het type met een wat grotere mond en leugens. Geen idee waarom of waardoor, het liep gewoon zo. Met geen van die vriendjes heb ik het lang vol gehouden, achteraf maar goed ook. Hierdoor werd voor mij ook duidelijk dat ik anders in elkaar stak als dat ik dacht, dus daar is het wellicht wel goed voor geweest.

Nummer één

Wat zou ik daar tegen willen zeggen? Hier komt het… Laat je verleden niet het heden beïnvloeden en laat iedereen in zijn of haar waarde!

Je hebt mij, een vriendin van mij, een aantal van je volgende vriendinnen en ook je ‘maatjes’ niet zo best behandeld. Een aantal ‘vrienden’ van toen heb je pijn gedaan en wat voerde je op als reden? Je opvoeding en ellende thuis! En ja… het klopt het verleden heeft je gemaakt tot wie je bent, maar dat hoeft niet te betekenen dat je het door moet zetten. Jij bent degene die kan veranderen en ervoor kan kiezen om het anders te doen, juist omdat je weet dat het anders kan! 

Nummer twee

Leugens, als je weer eens moest ‘werken’ of als je weer eens niet wist dat er een afspraak was. De leugens die je regelmatig gebruikte bleken veelal door jouw in gebruik, voor vrienden, voor je ouders en ook voor mij. Onze ‘relatie’ voor zover je dat kan noemen was van korte duur.

Die leugentjes al dan niet om bestwil, ik hoop dat je daarmee bent opgehouden voor je huidige partner maar ook voor je kinderen. Leugens zijn nergens goed voor, trek je mond open en wees eerlijk… ik ga er voor het gemak maar vanuit dat je geleerd hebt van het verleden!

Exen het is wat!

Of eigenlijk helemaal niets… het stelde allemaal niet zoveel voor in die tienerjaren, ik bedoel maar… ik ben geboren in 1981 en in 1998 kreeg ik een relatie met Peter die tot vandaag de dag duurt.

Heb jij een ex? Of misschien wel exen? En zo ja, wat zou jij tegen je ex(en) willen zeggen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge