Tea Topic - Wat is jouw favoriete seizoenTea Topic tijd, ook deze zondag weer! Het blijft leuk om deze vragen te beantwoorden, al denk ik soms wel dat het wat (te) eentonig is. Toch worden deze artikelen best veel gelezen en gezocht, kennelijk op de één of andere manier toch leuk om te lezen. Dit keer iets over mijn favoriete seizoen!

De Tea Topic vraag luidt: “Wat is jouw favoriete seizoen?”

Tea Topic: Wat is jouw favoriete seizoen?

De seizoenen, stuk voor stuk hebben ze hun eigen charme en geeft het de natuur een mooi laagje. En toch, toch heb ik een voorkeur.

Ik hou van de…

Mijn voorkeur is eigenlijk niet echt een seizoen, maar twee seizoenen, mijn meest favoriete seizoenen zijn de lente en de zomer. De langere dagen, de mooie kleuren en de energie die het me geeft, de langere dagen en meer zon geven me een prettig gevoel. De beste tijd? Van april tot en met september zijn dan ook de fijnste maanden, dan voel ik me beter!

Stom!

Vanaf oktober is het doorgaans een stuk minder fijn, mijn lijf begint pijn te doen ik heb last van de kortere dagen. De regen en het donkere weer stemmen me echt minder blij. Een (werk)dag kost me enorm veel energie en aan het einde van de dag ben ik gewoon op en toe aan een warme douche en mijn bed. Kennelijk heb ik  meer daglicht nodig om wat beter en makkelijker de dagen door te komen.

Conclusie…

Als de maanden oktober tot en met maart ook zoveel lange dagen en zoveel zon uurtjes zouden hebben als de andere maanden van het jaar dan was het hele jaar prima geweest. Voor nu is het dus de lente en de zomer, dat zijn mijn favoriete seizoenen!

En jij? Wat is jouw favoriete seizoen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge