Tea Topic - Wat staat er nog op je bucketlistMijn tiende Tea Topic, dat betekent dat ik al weer tien weken hiermee bezig ben. Tot op heden verveeld het me nog niet, het zet me aan tot nadenken en gezien het aantal lezers van deze berichten vinden meer mensen het leuk!

De Tea Topic vraag luidt: “Wat staat er nog op je bucketlist?

Tea Topic: Wat staat er nog op je bucketlist?

Te veel, onlangs voegde ik zelfs een nieuwe regel toe! Die nieuwe regel ging over mijn wens voor een spiegelreflex camera van Canon, mijn oude heeft het helaas voor gezien gehouden.

Tea Topic - Wat staat er nog op de bucketlist!Er staat nog (te) veel op mijn bucketlist, maar eerlijk is eerlijk ik heb niet de meest hoogvliegende wensen erop staan.

Stukje bij beetje kan ik puntjes doorstrepen, de bucketlist wil ik afgerond hebben op mijn veertigste verjaardag, het duurt nog enkele jaren dus wie weet gaat het me lukken!

Wensen die vervuld gaan worden of vervuld zijn

Dit jaar worden een aantal wensen vervuld, namelijk naar Disney met het gezin, overnachten in een hotel, vliegen met het gezin en naar Parijs kunnen binnenkort worden afgestreept! Heel bijzonder dat we dit nu gaan doen, met grote dank aan mijn ouders!

Daarnaast zijn er een aantal punten al afgestreept, namelijk de Apenheul bezoeken, hebben we een Actifry XL gekocht en heb ik één van mijn vrijwilligersbaantjes omgeruild voor zorg binnen mijn eigen gezin.

Wensen die nog op de bucketlist staan

Een aantal zal ik eruit pakken, om nu alle punten door te lopen is een beetje teveel van het goede. Ben gek op schrijven, maar kan me voorstellen dat het anders wat langdradig zou worden voor de gemiddelde lezer.

Nummer 005  Vierkante eetkamertafel, geschikt voor 8 personen. Nu is de aanzet tot een tafel al gezet. Ik kocht op marktplaats een grote, zware tafelpoot en manlief regelde een blad… nu de rest nog.

Nummer 015  Winacties op mijn blog (Bijv. zelfgemaakte items), gelukt!! Maar ik wil het vaker doen. Mijn winactie met ‘home made’ rokjes vond ik erg leuk, zowel de actie als de reactie van de winnaars!

Nummer 017  Openluchtmuseum bezoeken met het gezin, nu we een museumkaart hebben gaat dit er echt dit jaar van komen! We gaan deze zomer één week op vakantie, verder is er nog zeeën van tijd om samen op pad te gaan.

Nummer 022  Wandelen in Sonsbeekpark met de meiden, moet lukken ook dit jaar!

Nummer 026  Massage, via LinkedIn kwam ik via een nicht bij iemand terecht dit in opleiding is en ik ben van plan eind deze maand een afspraak met haar te maken eens zien of ik hiervan kan genieten!

Tea Topic - Wat staat er nog op je bucketlistNummer 028  Canon Spiegelreflexcamera, mijn oude vertrouwde digitale spiegelreflex camera heeft een beschadigde spiegel, de flits doet het niet en nog wat meer zaken… kortom afgeschreven. En nu? Nu wil ik toch echt wel heel graag ergens het komend jaar zien dat ik een andere tot mijn beschikking krijg… ik mis dat ding echt!

Heb jij nog iets op je verlanglijstje, bucketlist, wensenlijstje of to-do lijstje staan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

    1. Vanwege de misschien hoge eisen die mensen hebben?

      Mijn haren gaan rechtop staan van wensen waarbij je eigenlijk al weet dat het onhaalbaar is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge