Tea Topic - Wat was het eerste waar je vanochtend aan dachtHoe leuk! Tea Topic 100 is hiermee een feit!! Yes! Komende week komt er dus een kleine “Tea Topic winactie”! Afgelopen vrijdag regelde ik de laatste dingetjes voor een gezellig kopje thee! Nu eerst de vraag maar eens beantwoorden, want ja waar denk ik zoal aan als ik wakker word? 

De Tea Topic vraag luidt: “Wat was het eerste waar je vanochtend aan dacht?”

Normaal plan ik mijn Tea Topics in, ik schrijf ze op vrijdag of zaterdag en dan komen ze op zondagochtend gepland online. Maar omdat het nu de honderdste is en ik echt antwoord wilde geven over deze zondagochtend komt het Tea Topic een stuk later maar wel met super recente feitjes online!

Tea Topic: Wat was het eerste waar je vanochtend aan dacht?

Het allereerste waar ik aan dacht? Echt? Ik dacht: “Shit nu al weer wakker… het is pas 06.45 uur!”. Uiteindelijk heb ik nog een klein uurtje lekker op bed gelegen.

Als de radertjes echt op gang zijn…

Als ik dan echt goed wakker ben dan staat dat hoofd van mij niet meer stil, er vliegt dan van alles door mijn hoofd. Er zijn echt al allerlei dingen gepasseerd voor ik überhaupt mijn bed uit stap. Ik verbaasde me vanmorgen opnieuw over het feit dat nog zo donker was, ik wilde gaan hobbelen (joggen, doorlopen… soort van hardlopen), wat gaan we vandaag doen, shit het heeft gevroren en waar hangt de kat uit?

Vanmorgen vroeg hoorde ik één van de buren haar autoruit krabben, wat te vroeg wat mij betreft. Op de één of andere manier had ik de hoop dat het niet echt hard zou hebben gevroren. Ik las op internet dat het landelijk glad kon zijn op de weg en dat het pas tegen de middag of in de middag was weg.

Uit bed… en zelfs het huis uit!

Ik stap uit bed, loop naar de woonkamer en doe de gordijnen open. De lucht is blauw en de auto’s zijn bevroren, ik zie geen glimmende weg en ik besluit dat ik zo ga lopen.

Bij het omkleden denk ik nog eens aan het berichtje dat ik vanmorgen las, is dat lopen nu wel zo verstandig? Maar goed ik moet gewoon echt weer eens in beweging komen en ga dus ‘gewoon’.

Echt ik ben de straat nog niet uit of mijn knie en hand maken contact met de (te koude) grond, ik twijfel nog even.. ga ik wel lopen of toch maar terug? Ik loopt toch maar door, al wandel ik het kleine rondje dat ik van plan ben. Het lopen gaat dan ook niet zoals ik hoop, het is in slechts één straat niet glad en daar kan ik lekker doorlopen. Op het moment dat ik een andere straat in sla glij ik weer lekker weg, maar blijf gelukkig wel staan. Wat rustiger loop ik mijn rondje uit, wat niet voorkomt dat mijn knie nogmaals de grond knuffelt helaas. Maar hé, ondanks de gladheid heb ik toch maar weer een aantal kilometer gelopen!

Het is weer veel meer geworden als het antwoord op deze 100ste Tea Topic, maar blijft leuk om meer te vertellen! Ik klets te graag, gelukkig kan je bij een blog ervoor kiezen om gewoon te stoppen en het weg te klikken.

Vertel! Waar dacht jij als eerste aan vanmorgen? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Wat een grappige tea topic. Ik dacht ook aan het weer toen ik vanochtend wakker werd. Mijn man zei bij het wakker worden dat het -3 graden was, dus daar dacht ik aan. Vervolgens de verwarming aangedraaid, want het was steenkoud en toen weer even gaan liggen. Toen werd ik pas om twaalf uur wakker *schaam*.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge