Tea Topic - Waar zou je morgen naar toe willen op vakantie?#101! En dan geen Dalmatiërs maar 101 keer een Tea Topic! Heb je de lopende Tea Topic winactie al gezien? Je kan een door mijzelf samengesteld thee pakket winnen. Niets gesponsord, maar gewoon lekker door mij persoonlijk bij elkaar geshopt. Maar goed, nu verder met het volgende tea topic, door een wat (te) gezellig feestje kwam er vanmorgen geen Tea Topic online, maar pas nu… beter laat dan nooit laten we maar zeggen!

De Tea Topic vraag luidt: “Waar zou je morgen naar toe willen op vakantie?”

Tjonge, pas laat in de avond het Tea Topic… niet eens in de buurt van het gebruikelijke tijdstip van 06.00 uur op zondagochtend. Waarom? Wij gingen gisteravond naar een feestje en dat was zo gezellig en leuk dat we pas om 05.00 uur thuis waren. Tja kids van huis en wij op pad, dan krijg je dat!

Tea Topic: Waar zou je morgen naar toe willen op vakantie?

Er zijn zoveel mooie plekken, streken en locaties die me prachtig lijken en waar ik ooit nog wel naar toe zou willen… maar nu? Het is kerst en het lijkt me leuk om rond deze tijd naar bijvoorbeeld London, Parijs of Praag te gaan. Waarom? Tja geen idee precies, het lijkt me gewoon mooi en fijn om in deze periode daar te zijn.

In Parijs en Praag ben ik al wel eens geweest, maar toch… het blijft een lastige keuze als ik echt zou moeten kiezen. Waarom ook kiezen? Kan ik niet gewoon een rondreisje doen? Ja toch?

Als ik echt moet kiezen…

Praag

Moeilijk… ik zou zo graag nog weer terug willen naar Praag, ooit waren we daar in de zomer. We hebben daar genoten en wat is het er mooi, wat hebben we daar genoten! De Karelsbrug, wat mooi en wat voelt dat bijzonder om daar te lopen! Het oude stadsplein met het Astronomisch uurwerk, de Praagse Burcht met de wisseling van de wacht en de Joodse wijk Josefov!

Parijs

Dan Parijs, ooit ben ik denk inmiddels zo’n tweeëntwintigen jaar geleden met mijn moeder, tante en nicht naar Parijs geweest. We zijn in een weekend met de bus heen en weer gegaan, leuk maar best intensief! Vorig jaar, maart 2016 zijn we met ons gezin naar Parijs geweest, wat was het mooi en bijzonder deze reis. We gingen naar Disney maar zijn ook een dagje hartje Parijs in gegaan… top!

London

London? Daar ben ik dus nog nooit geweest… dus dat wordt wel een keer tijd toch? Nu weet ik dat London ook op het lijstje van mijn zusje staat en ik hoop dat op niet al te lange termijn dat we daar heen kunnen gaan, daar moeten geen jaren meer overheen gaan!

Als ik morgen zomaar op vakantie zou kunnen en mogen gaan, dan zou ik naar London gaan!

Waar zou jij heen gaan als je morgen op vakantie zou kunnen gaan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

  1. Bij mij staat ook London boven aan! Het walhalla voor grote maten jurkjes en om eerlijk te zijn ik wil gewoon naar Notting Hill. Iets met een favo filmen Toscane lijkt me ook prachtig.

  2. Wat een moeilijke vraag is dit. Ik bedoel, k zou bes tnog wel op vakantie willen maar inderdaad nu? In Parijs ben ik wel eens geweest (met mijn zus, nicht, oma en een vriendin van mijn oma) maar in Londen of Praag nog nooit.

    1. Parijs is prachtig… ik zou er nog wel eens heen willen! Maar als ik nu zou gaan zou ik toch echt voor London gaan, gewoon omdat ik er nog niet eerder ben geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge