Tea Topic - Wat is jouw favoriete appLeuk!! Een nieuwe Tea Topic vraag, dit keer aangeleverd door mijn dochtertje! Ze maakte thee voor zichzelf en kwam deze, voor mij nieuwe vraag tegen. Dit vind ik echt een leuke vraag, één nadeel… als je een beetje meeleest hier weet je eigenlijk al wat mijn favoriete app is. Maar ik zal er een top vijf van maken, dan vertel ik misschien nog iets nieuws.

De Tea Topic vraag luidt: “Wat is jouw favoriete app?”

Tea Topic: Wat is jouw favoriete app?

Tja zo moeilijk is het niet, mijn favoriete app is Instagram daar heb ik het al verschillende keren over gehad. Maar ik hem meer apps waar ik echt blij van wordt! Daarom heb ik besloten een top vijf te maken van mijn meest favoriete apps in plaats van alleen mijn favoriete app. Uiteraard begin ik wel met mijn nummer één, sorry als het herhaling voor je is scroll dan maar even door naar nummer twee.

1. Instagram

Toch wel met stip op één, Instagram. Heerlijk om rustig rond te kijken op instagram, maar ook zelf foto’s plaatsen en mensen inspireren. Echt ik hou ervan, het is echt een ‘grote liefde’ wat dat betreft!

2. Snapseed

Foto’s zijn gewoon niet altijd perfect, daar sleutel ik soms dan ook aan.. al ben ik niet zo best met bewerkingen via mijn telefoon het iets lichter maken van foto’s gaat me goed af. Ook het plaatsen van tekst, de witbalans bijstellen, schaduwen verminderen of bijsnijden van de foto gaat me goed af. Na een heel aantal verschillende apps geprobeerd te hebben is dit de enigste die ik momenteel gebruik en waar ik het beste mee uit de voeten kan.

3. Gmail

Zoals zoveel waarschijnlijk is Gmail mijn favoriete app als het gaat om mail. Al mijn email adressen komen in mijn Gmail account, keurig georganiseerd en gearchiveerd. Wat ik ook fijn vind is dat gmail gewoon zo lekker werkt mobiel, tablet en laptop.

4. Rabo en Knab banieren app

De keuze is reuze, maar wij bankieren privé en voor de speelgoedbank bij Rabobank. Zakelijk banier ik bij Knab en beide apps werken lekker snel en makkelijk… ook dit zijn toch wel favoriete apps wat dat betreft! Beter als alles via de laptop te moeten doen.

5. Tool-in-One Toolbox

Heel regelmatig gooi ik Tool-in-One Toolbox even over mijn Samsung S6, even opschonen die handel! Een erg prettige en goed werkende app. Ook dit is er één die over is gebleven naar het uitproberen van verschillende tooltjes op mijn telefoon.

Dit zijn lang niet al mijn apps maar wel mijn top vijf!
Heb jij nog een leuke of fijne app? Wat is jouw favoriete app?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge