Tea Topic - Waar krijg jij de meeste energie vanDeze vraag kreeg ik van vriendinnetje Daphne opgestuurd, als zij een nieuwe vraag heeft mag ik er een foto van krijgen! Top! Daar ben ik blij mee. Elke weer weer een Tea Topic, soms denk ik… ik stop ermee… tegelijkertijd worden ze stom genoeg best vaak gelezen. Ook heb ik nog geen leuk alternatief gevonden. Maar komt vast goed! 

De Tea Topic vraag luidt: “Waar krijg jij de meest energie van?”

Tea Topic: Waar krijg jij de meeste energie van?

De meeste energie? Lastig… ik heb altijd de energie om dingen te doen en eigenlijk altijd wel de energie om (nieuwe) dingen op te pakken. Maar als ik echt moet zeggen waar ik de meeste energie van krijg? Lastig!

Bewegen… sporten!

Sinds ik vorig jaar ben begonnen met sporten en bewegen merk ik dat ik meer energie heb. Daarnaast is het ook gewoon zo dat ik er energie van krijg. Als ik heb gelopen drink ik bij thuis komst iets om bij te komen daarna even douchen en dan zit ik dus vol energie! Dat werkt erg goed en positief!

Behalve lopen ben ik ook aan het dansen gegaan, tapdans. Iets waarvan ik nooit zou hebben gedacht dat ik het echt leuk zou gaan vinden. Toen ik begon was het een alternatief voor de les die ik eigenlijk wilde gaan doen, een dansstijl die helemaal niet lijkt op wat ik wilde gaan doen. Maar hé het was een toegankelijk alternatief met handige lestijden en een leuke docent. Toen ik begon was het nog altijd niet mijn ding, nog vind ik dat het niet echt mijn ding is maar ik vind het wel leuk… het geeft me energie!

Kortom, bewegen heeft een erg positief effect als het gaat om energie!

Leuke werkzaamheden en bezigheden

Leuke klussen, zoals ik die met enige regelmaat krijg voor ViA Nathalie en Veusteveul, dat geeft energie! Als ze dan ook nog helemaal naar tevredenheid van mezelf en de opdrachtgever verlopen… ja daar kick ik op en krijg ik heel veel energie van.

Als ik mijn mailbox open en daar een aantal uitnodigingen, mogelijke samenwerkingen of vragen voorbij zie komen die ik kan beantwoorden en wat mee kan gaan doen. Ja, ook dat geeft me vleugels! Energie genoeg om uren door te gaan, energie genoeg om kortere nachten te maken en veel te doen. Ik hou ervan!

Het is trouwens niet alleen met werk, maar ook vrijwilligers werk of een goed gesprek kan me bergen energie geven!

Kortom, genoeg voor mij dat me energie geeft!

Nu weet je van mij waar ik de meeste energie van krijg, maar waar krijg jij de meeste energie van?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge