Tea Topic - Met wie heb je voor het laatst contact gehad via WhatsappLeuk! Een lekker luchtige Tea Topic vraag… dit keer heb ik de vraag niet al eerder heb beantwoord en klaargezet. Het leek me leuk om deze werkelijk op zondag te beantwoorden en niet in de dagen voorafgaand. Helaas liep de dag vandaag weer eens anders… daarom verschijnt dit Tea Topic pas nu! Uiteraard vertel ik niet alleen over het laatste contact, maar over de laatste drie!

De Tea Topic vraag luidt: “Met wie heb je voor het laatst contact gehad via Whatsapp?”

Tea Topic: Met wie heb je voor het laatst contact gehad via Whatsapp?

Whatsapp is toch echt één van de handigste apps die er bestaat volgens mij! Leuk is wat anders, geef mij voor de leukigheid maar Instagram. Maar Whatsapp is wel erg handig in het gebruik, al moet ik bekennen… soms wordt ik echt gek van al die appjes, groepsapps en mensen die werkelijk alles via Whatsapp doen en nooit bellen.

Maar nu… mijn laatste app contact

Zojuist stuurde ik een app naar mijn zusje, details kan ik er niet over loslaten aangezien het gaat over een cadeautje voor iemand. Maar ik heb even laten weten dat ik wat spulletjes heb besteld voor het cadeautje voor een bekende van ons.

Een (semi) zakelijke app

Degene daarvoor ging over werk, ik heb vanavond nog even iets aangepast op een site. Er moest iets aangepast worden in een formulier en dat een aantal keren. Maar het is weer geregeld! En dat op zondagavond 😉

Familie App

In mijn telefoon staan een aantal familie app groepen, ééntje met mijn familie met onze oudste dochter, ééntje met alleen de volwassenen, één met de familie van mijn man en er is er eentje van ons gezin. In die van mijn familie zonder de kinderen kwamen allemaal foto’s van mijn ouders, tante en oom die momenteel in Portugal verblijven! Heerlijke foto’s van de boomgaard, verse sinaasappels, blauwe oceaan en de oppashond .

En stiekem ben ik hartstikke jaloers, ik wil ook naar een warm oord met mijn meisjes. Genieten van de natuur, rust en weg van de dagelijkse dingen. Maar helaas… we doen het maar met de foto’s.

Nu ben ik benieuwd, met wie heb jij het laatste contact gehad via Whatsapp?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge