Tea Topic - Wat heb je het laatst gekochtGeld moet rollen… en nu stelt Pickwick met haar Tea Topic een vraag over wat ik heb gekocht. Ik kan je vertellen dat ik de laatste dagen meer als genoeg gekocht heb! En meer als genoeg heb gewerkt, thee gedronken en zo nog veel meer, maar hé even terug naar de vraag! En uiteraard komt er vandaag gewoon weer een Tea Topic online! 

De Tea Topic vraag luidt: “Wat heb je het laatst gekocht?”

Dit Tea Topic schrijf ik vooruit deze keer omdat we een heel druk weekend voor de boeg hebben. Daarom beantwoord ik deze vraag alvast op vrijdag dus het gaat om mijn laatst gekochte item op vrijdag. Maar zoals gewoonlijk ga ik weer meer vertellen als dat er gevraagd wordt, maar dat zal je niets verbazen!

Tea Topic: Wat heb je het laatst gekocht?

Die vrijdag is zo ongeveer de enige dag in de week dat ik rustig de tijd heb om boodschappen te doen en te ‘winkelen’. Vaak heb ik dan ook een behoorlijk lijstje met boodschappen en benodigdheden en vandaag was het dus weer eens zover. Ik ging naar de Zeeman, Action, Duimelotje, Etos, Kruidvat, Lidl… dat was het volgens mij!

Ach ships… ja ik shopte ook nog online! Oeps, dat was ik dan weer even vergeten!

Wat kocht ik zoal vandaag?

Action en Zeeman

Te veel, uiteraard! Nee, het valt nog wel mee er stond gewoon best wel een aardig lijstje en ik moest ook nog even wat ruilen. Ik begon vandaag bij de Action, voor onze dochter had ik ondergoed gekocht, maar dat was niet geheel naar wens, dus weer teruggebracht. Vervolgens de Action in waar ik weer met “Jan en alleman” aan de praat raak (uiteraard, dat is heel vaak zo op de één of andere manier).

Goed ik kwam dus zonder ondergoed weer de Action uit, er was gewoon niets wat ze graag wil. Maar ik haalde wel een yoga matje, deo, schrijfblok en een klein prullenbakje voor op de douche. Daarna door de winkelstraat in… door naar de Zeeman omdat ze daar wel ondergoed hebben dat ze graag wilde, dus daar een berg gekocht.

Etos? Toch maar Kruidvat

Tenminste vanmiddag… ik ging naar de Etos, maar besloot toch ook nog even bij de Kruidvat te kijken en dat was maar goed ook! Daar was namelijk de Nivea 1+1 gratis. Ik kocht voor het eerst in mijn leven een nacht en dagcrème, maar ook handcrème en nog een andere crème voor van alles en nog wat.

Lidl

Nadat ik de meiden ophaalde op school gingen we naar de Lidl, daar haalde we boodschappen voor het verjaardagsfeest van de oudste. Dus heel veel boodschappen… echt daar ga ik je niet blij mee maken als ik alles op ga zitten schrijven. Maar meer als genoeg, drie tassen vol en dan had ik alleen nog maar hapjes en andere ‘lekkere’ dingen! Het drinken moeten we morgen nog even halen bij een anders supermarkt.

En toen dacht ik klaar te zijn… tot het 20.16 uur was en ik in eens toch wel last kreeg van een aantal droge en pijnlijke plekken in mijn nek.

Avond shoppen!

Echt vlak voor sluitingstijd liep ik de stad nog in, waarom? Ik heb hele droge plekken in mijn nek… en ik vermoed dat het komt door de warmte die ontstaat onder mijn haar. En ik heb eigenlijk alleen elastiekjes, dus ik ging nog even snel een klem kopen, tenminste dat was de intentie!

Bij de Kruidvat waar ik ‘s morgens zo goed slaagde hadden ze nu alleen maar zwart en aangezien ik blond ben wilde ik liever bruin hebben. Dus snel weer door naar de Etos en ja hoor, daar hadden ze een hele berg bruine knippen van Zenner! Super blij mee! En o, ja, ik kocht nog Labello twee voor de prijs van één en die dingen vliegen er door heen op het moment.

Duimelotje

Dan loop ik in het donkere en stille centrum van Wageningen… het is er uitgestorven rustig en dan zie ik dat kinderkleding winkel nog open is. Spontaan besluit ik dat ik onze dochter nog graag een cadeautje wil geven, ik kocht een te leuke grijze broek voor haar. Nu hopen dat ze hem ook leuk vindt!

Online shoppen….

Eerder vandaag shopte ik al online, ik kocht een prepaid kaartje, een AVG modelverwerkingsregister en een telefoon. Dus ja, ook dat heb ik nog gedaan vandaag! Het was wel duidelijk een ‘bijwerk en koop’ dagje.

Mijn laatste aankoop!

Het allerlaatste wat ik kocht vandaag was de grijze broek voor mijn dochter bij Duimelotje!

Vertel, wat heb jij als laatste gekocht?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

  1. Leuk om te lezen! Ik was gisteren shoppen met wat vriendinnen. Ik kocht een nieuwe jogging broek, boek van Nora Roberts en wat huishoudelijke artikelen. Erg fijn!

    Fijne Zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge