Pickwick Tea Topic. Hoe denk je dat andere jou zien als ze je voor het eerst ontmoeten?Voor dit Tea Topic heb ik weer een willekeurige vraag geprikt, het is een vraag die ik niet zelf zou hebben gekozen. Waarom niet zal je misschien denken? Nou, het is  misschien best een beetje gek, maar eigenlijk is het iets waar ik me niet druk om maak. Ja, ik sta niet altijd even stevig in mijn schoenen en heb best wel eens angst, maar dit maakt me kennelijk niet zoveel uit want ik blijk er niet over na te denken… tot nu!

De Tea Topic vraag luidt: “Hoe denk je dat anderen jou zien als ze je voor het eerst ontmoeten?”

Mensen die ik ontmoet, tja die ontmoet ik in verschillende situaties en ik denk dat behalve wie ik ben ook de situatie een rol speelt. Wat verwacht ik van de persoon die ik ontmoet, wat wil ik van die persoon of wat wil die persoon van mij? Wat is het doel van onze ontmoeting, dat speelt allemaal mee als je het mij vraagt.

Tea Topic: Hoe denk je dat andere jou zien als ze je voor het eerst ontmoeten?

Doorgaans denk ik dat mensen redelijk neutraal zijn als ze me ontmoeten. Wellicht denken ze als eerste “wat een klein opdondertje” en ja dat klopt… nog geen 160cm! Misschien denken ze daarna, pfff wat een kop, wat ziet ze eruit! Maar goed dat weet ik niet en eerlijk gezegd doet het er voor mij niet zoveel toe.

Als mensen mij werk gerelateerd ontmoeten hebben ze vermoedelijk het idee dat ik streng ben. Doorgaans ben ik namelijk redelijk kort en duidelijk als het om werkgerelateerde zaken gaat. En ja, zo ‘staat mijn gezicht’ dan ook 😉

Ontmoet ik iemand bij de Speelgoedbank zie je elkaar al met een hele andere intentie, allemaal heb je iets met de Speelgoedbank. Als ‘klant’ zullen mensen me wellicht als streng inschatten, dat roep ik ook wel een beetje op volgens mij. Heb je het over mensen die komen doneren, meer informatie willen of iets heb ik de indruk dat mensen me al sneller een soort van sympathiek vinden omdat ik me bezighoud met een dergelijk initiatief.

Maar hoe mensen mij zien als ze me voor het eerst ontmoeten, gemiddeld gezien? Ik zou het niet weten, vermoedelijk omdat ik het mezelf ook nooit heb afgevraagd en dus die vraag ook niet gesteld heb.

Hoe denk jij dat mensen jou zien tijdens de eerste ontmoeting? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge