Tea Topic: Wat is je meest favoriete kledingstukEen week of tien geleden heb ik een stuk of twaalf theezakjes labels gefotografeerd en klaargezet om hier op de site te gaan gebruiken… en daar ben ik nu dus bijna doorheen! Het zijn soms vragen dat ik denk “Hoe kom je erop om dat als vraag te stellen?” Dit is er zo eentje waar ik eigenlijk nooit over nadenk of niet een vraag ik zo snel zal stellen.

De Tea Topic vraag luidt: “Wat is je meest favoriete kledingstuk?”

 

 

Tea Topic: Wat is je meest favoriete kledingstuk?

Door deze vraag ging ik er even goed over nadenken… favoriet kledingstuk? Mmmm, wat is nu mijn meest favoriete kledingstuk?

Is dat iets dat ik graag aan heb? Iets dat ik echt super mooi vind? Een kledingstuk dat bijzonder is? Of misschien ‘gewoon’ iets dat ik altijd wel in mijn kast wil hebben? Je kan er weer eens alle kanten mee op!

Wat voor een kleding heb ik?

Mijn kleding is niet bijzonder, ik heb geen dure spullen en al helemaal geen echt bijzondere items. Veelal zijn het broeken, shirtjes, dunne truitjes en wat andere tops.

De meeste spullen komen van Hema, Primark, H&M, C&A of via Wehkamp waarbij ik dan eigenlijk geen idee heb wat het merk is van het kledingstuk. Nu ik aan het afvallen ben koop ik zo goedkoop mogelijk kleding, het maakt me dan ook weinig uit dat de kleur niet top blijft of dat de halsjes wat breder worden als de bedoeling is. Als het goed is zit ik toch maar tijdelijk in deze maten! Op het moment dat ik straks mijn streefgewicht heb bereikt en weet welke maat ik daarbij aan kan.

Maar goed, terug naar wat ik heb! Veel zwarte broeken van de Primark, die bewuste broeken van € 8,– per stuk. Ze zitten heerlijk, voldoen prima en passen overal bij. Shirts en andere bovenkleding komen van allerlei winkels vandaan, maar hofleverancier is toch wel de Hema en de Primark. Die shirts zijn vaak erg neutraal, zwart, grijs of een keertje wat groen of bruinig van kleur.

De blouses die ik heb die zijn wat ‘gekker’ een wit blouse met zebra’s, een wit blouse met vogeltjes en een bordeaux rode met eveneens een natuurlijk printje.  En de truien? Ook hier voert met name grijs de boventoon!

Straks…

Inmiddels ben ik zo’n 15 kg afgevallen en ben ik een aantal maten kleiner gegaan, maar ik ben er nog niet. Het streven is nog minimaal 7 kg af te vallen, voor mijn eigen gezondheid en om gewoon weer lekker in ‘normale’ winkels te kunnen shoppen.

Nu moet ik bekennen dat, dat laatste inmiddels al wel weer een poosje kan. Maar goed, mijn streven is echt om nog meer af te vallen en een nog fitter persoon van mezelf te maken. Hopelijk gaat het lukken… al verwacht ik niet dat het nu nog snel zal gaan. Vanaf nu zal het als maar langzamer gaan vrees ik en omdat ik toch wel wat meer ben gaan bewegen zal hopelijk het vet plaatsmaken voor wat meer spieren… dus ook daar zal geen gewichtsverlies ontstaan vrees ik.

Maar goed, terug naar kleding! Als ik straks op mijn ‘streefgewicht’ zit en stabiel ben ga ik me weer eens oriënteren op wat ik nu eigenlijk echt leuk vind en wat ik kan en wil dragen.

Nu eindelijk mijn favoriete kledingstuk!

En dan, ik ben voor mijn favoriete kledingstuk uitgegaan van mijn meestgebruikte item! En dat is de de zwarte tregging van de Primark! Zodra ze uit de was zijn gaan ze weer aan, ze zitten heerlijk en lekker neutraal, dus ideaal en daarom momenteel ook mijn meest favoriete kledingstuk.

Nu ben ik benieuwd! Wat is jouw favoriete kledingstuk? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

  1. Goeie vraag….. ik weet het zo 123 ook niet….ik denk mijn zwarte sweaterjurkje. Die draag ik graag met een zwarte legging. Ook geen idee van merk en prijs. Net als jij koop ik bijna nooit dure dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge