Tea Topic - Hoeveel paar schoenen heb jeEen lekker luchtige vraag, gewoon omdat het kan en ik de laatste tijd toevallig eens mijn schoenen heb opgeruimd! En zoals het een vrouw betaamd heb ik behoorlijk wat inmiddels, al zijn het er sinds vorige week wel een heel aantal minder! Waar ik jaren geleden met één paar schoenen per seizoen had en daar jaren mee heb gedaan ligt dat nu even anders…

De Tea Topic vraag luidt: “Hoeveel paar schoenen heb je?”

Tea Topic: Hoeveel paar schoenen heb je?

Echt in jaren heb ik niet zoveel schoenen gehad… sinds een jaar of drie koop ik vaker schoenen. Feit is dat de kwaliteit van de schoenen die ik koop wat lager ligt als in de jaren daarvoor. En toch heb ik hier bewust voor gekozen! Ik was het namelijk zat om drie jaar met een paar schoenen te doen, ik wil afwisseling! Waar ik voorheen echt geen probleem had met een paar goede (en veel duurdere) schoenen waar ik dus wel jaren mee heb gedaan.

Tot een jaar of drie geleden

Tot een aantal jaar geleden kocht ik goede schoenen van Wolky’s of weet ik veel wat voor een merken, echt schoenen van vaak dik over de honderd euro. Feit is dat ik daar jaren mee kon doen, prima vond ik het. Ik kon er niet mee zitten het zat goed en het liep prima. Daarnaast had ik dan nog een paar nette schoenen met een hakje, slippers en bergschoenen.

Dat was het gemiddeld gezien wel, ik hoefde het gewoon niet en hechtte er geen waarde aan.

En nu? Help… een schoenentic!

Inmiddels heb ik wel een echte vrouwenkwaal… een schoenentic, echt nooit gedacht dat ik dat ooit zou krijgen! Waar het een aantal jaar geleden begon met super leuke gekleurde laarsjes met hakjes is dat nu is gewijzigd in iets meer ‘urban’ en sportief.

Vorig jaar kocht ik voor het eerst schoenen bij Van Haren voor mezelf, gewoon omdat ik hard iets nodig had en dit op loopafstand van logopedie was waar ik elke vrijdag op onze dochter moest wachten. En dat beviel prima, voor € 29,95 kocht ik een heerlijke paar lage laarsjes waar ik een dik jaar mee heb gedaan.

Eind vorig jaar besloot ik daar opnieuw te gaan kijken, en direct kon ik niet kiezen… er was teveel leuks! Ik kocht grijze hoge schoenen met veters die om de schoen heen gaan. Een week of zes geleden kocht ik een tweede paar hoge schoenen met veters in het bruin, voor de afwisseling.

Keek op de week, ik moet wachten op één van mijn afspraken. Keek op de week, Mooie lowbudget schoenen van Van Haren
Op goede vrijdag ging ik met de meiden nog even snel naar Ede, de oudste wilde schoenen kijken… en we gingen naar huis met vier paar! En ja, ook ik kocht schoenen, zelfs niet één paar maar twee… foei! Echt ik had al spijt toen ik in de auto zat. Ik kocht gewoon twee paar, gympen nog wel, ik!?!? Er liepen dus zomaar een paar Adidas en Puma’s de schoenenkast in.

Keek op de week, de dames hebben nieuwe schoenen Puma schoenen
En dan nog mijn sportschoenen, een paar Asics… mooi roze is niet lelijk en tapschoenen voor mijn tapdance les!

Keek op de week, tapdance Hardloop schoenen
Verder staat er nog een paar Adidas superstars, maar die zijn eigenlijk rijp voor de vuilnisbak, een paar bergschoenen, Adidas neo wandel schoenen, snowboots, zwarte laarsjes en mijn trouwschoenen staan er nog. Dus… hoeveel paar? Twaalf paar! Echt zoveel paar heb ik nooit eerder gehad geloof ik, oeps!

Hoeveel paar schoenen heb jij in de kast staan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge