En weer een ‘makkelijke’ Tea Topic vraag, voor mij tenminste… denk dat het voor andere een veel lastigere vraag zou kunnen zijn. Het gaat over series kijken en laat mij nu niet zo iemand zijn die helemaal niet graag televisie kijkt, als het ding aanstaat bij mij is het om muziek te luisteren. Al gaat muziek luisteren tegenwoordig vooral via Spotify, maar goed terug naar het beantwoorden van een nieuwe Tea Topic.

De Tea Topic vraag luidt: “Als je nog maar één serie zou mogen kijken, welke zou je kiezen?”

Tea Topic: Als je nog maar één serie zou mogen kijken, welke zou je kiezen?

Ik hou van dit soort vragen… ze zijn lekker makkelijk te beantwoorden in mijn geval! Heb het over tv kijken, favoriete film of serie en ik ben snel klaar. Ook vragen over hoe lang je naar de televisie kijkt of hoe veel verschillen dingen je kijkt kan ik zo beantwoorden!

Feit is wel dat als Peter televisie zit te kijken ik makkelijk met een schuin oog mee kijk, als die dan toch aanstaat. Maar echt bewust kijken, beleven en weten waar iets over gaat op de tv? Nee, dat is niet vaak het geval!

De series die ik wel leuk vind!

Sinds een paar maanden nu heb ik twee series die ik wel leuk vind, waarvan ééntje ik echt voor ga zitten om te kijken. De enige serie waar ik nu alle afleveringen op de televisie heb bekeken is ‘The Good Doctor’ daarnaast heb ik ‘The Night Shift’ een aantal keren gezien.

Over The Good Docter

The Good Doctor gaat over een jonge autistische chirurg Dr. Shaun Murphy. Shaun komt van het platteland en gaat werken in het St. Bonaventure ziekenhuis in San José. Het gaat echter niet zonder problemen, hij wordt niet altijd begrepen. Doordat hij niet altijd begrepen wordt moet hij extra bewijzen dat hij met zijn buitengewone medische gaven levens kan redden.  

Over The Night Shift

Medische dramaserie waarin een aantal voormalige legerartsen wordt gevolgd tijdens de nachtdienst in het San Antonio ziekenhuis. Ze gebruiken de expertise die ze in oorlogsgebieden hebben opgedaan en doen alles om hun patiënten te kunnen helpen. Hierdoor komen ze vaak lijnrecht tegenover de ziekenhuis bureaucraten te staan, die meer begaan zijn met hun budget dan hun patiënten.

Welke serie zou ik kijken als ik er maar één mag kijken? Dan zou ik echt zeggen… The Good Docter!

Welke televisie serie(s) kijk jij graag? En als je er ééntje zou moeten kiezen, welke zou het dan zijn?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

6 comments

  1. Ik kijk ook heen series. Ben volgens mij de enige zonder Netflix. Ik volg nu wel export baby op Nederland 2 dacht ik. Kun je terugkijken via npo.nl vind ik wel erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge