Tea Topic #119, zou je liever muzikaal zijn of goed kunnen schrijven?Ik trek ze zo uit de hoge hoed en dit keer wel weer een leuke tea topic vraag, die weinig tot de verbeelding spreekt. Een makkelijke en concrete vraag, maar of mijn antwoord zo duidelijk en één kant op is? Ik denk het niet, het lijkt me namelijk beide wel iets! Wat? Nou… lees maar mee!

De Tea Topic vraag luidt: “Zou je liever muzikaal zijn of goed kunnen schrijven?”

Tea Topic: Zou je liever muzikaal zijn of goed kunnen schrijven?

Muzikaal of toch…

Eigenlijk beide… leuke muziek en teksten schrijven en dan ook nog zo muzikaal zijn om het om te zetten naar een goed liedje. Hoe gaaf zou dat zijn? Nou ja, goed daar ben ik niet voor in de wieg gelegd! Muzikaal ben ik niet, ik zing teksten gerust helemaal verkeerd mee maar ik vind het heerlijk om gewoon flink mee te “zingen”.

Nou ja zingen… Ik zeg meestal “Iedereen kan zingen, maar ik zeg niet dat het bij iedereen even goed klinkt!” en zo is het maar net volgens mij. Of het nu wel of niet goed klinkt, zingen lukt wel. Ik geef toe dat het gewoon nergens naar klinkt, het is jammer maar het is zo. Verder ben ik gewoon dus niet muzikaal, helaas!

Schrijven dan?

Nou dat zou ook leuk zijn, gewoon echt goed en lekker kunnen schrijven. Schrijven zonder spelfouten en de tekst zo op papier kunnen zetten. Niet verlegen zitten over woorden of inspiratie, zo een boek vol kunnen schrijven met de leukste en fijn te lezen teksten!

Schrijven doe ik dus gewoon in de vorm van bloggen, maar of dat nu echt schrijven is? Nee, ik denk dat dit vooral een leuke hobby is, maar dat is het dan ook. Schrijven en content creëren, ik hou er van… maar nog makkelijker kunnen schrijven? Mijn vingers op het toetsenbord leggen en laat ze maar gaan? Pen op papier en niet meer te stoppen? Hoe heerlijk zou dat zijn?

De vraag zou ik het liefste beantwoorden met beide! Dus zowel muzikaal als schrijven, maar als ik zou moeten kiezen zou ik toch nog liever schrijven. Het lijkt me heerlijk om makkelijk en echt goed te kunnen schrijven.

En jij? Zou je liever muzikaal zijn of goed kunnen schrijven?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Muzikaal denk ik. Lijkt mij heerlijk om goed te kunnen zingen of een instrument te kunnen bespelen. Voor schrijven heb ik echt geen geduld. Vind het ook niet leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge