Tea Topic - Van wie zou jij gedachten willen lezen?Tea Topic tijd, nu al weer! Zoals elke zondag, tenminste de laatste 121 zondagen beantwoord ik ook vandaag een Pickwick Tea Topic vraag. De afgelopen weken had ik relatief simpele vragen, ook deze week is het niet al te ingewikkeld… maar toch iets waar ik dan weer iets meer over na moet denken. En zoals het bij mij vaker het geval is… ik kon het weer niet bij één antwoord houden! 

De Tea Topic vraag luidt: “Van wie zou jij gedachten willen lezen?”

Tea Topic: Van wie zou jij gedachten willen lezen?

Er schijnen mensen te zijn die dit gewoon kunnen, iemands gedachten lezen. Mij lukt dat niet, al zou ik willen. Maar het lijkt me wel iets om een keertje de gedachten van iemand te kunnen lezen. Maar van wie dan? Van mijn kinderen bijvoorbeeld of van mensen waarmee ik te maken heb als het om onze kinderen gaat. Zeggen mensen altijd wel alles wat ze denken of wat er in hun hoofd zit? Ik denk het niet, daarom heb ik weer meerdere antwoorden en opties!

De meiden

Op de eerste plaats zou ik wel eens de gedachten van onze meiden willen kunnen lezen. Wat denken zij? Hoe staan zij erin? Of wat zouden ze doen? Maar ook hoe ervaren ze bepaalde zaken? Natuurlijk kan ik het ze vragen, maar denk dat die antwoorden anders kunnen zijn als dat er werkelijk in die hoofden zit.

De jongste kan zich wel goed uitdrukken als het om dit soort dingen gaat, zij heeft woorden genoeg om te laten vloeien en ons meer te vertellen.

Bij onze oudste is het een ander verhaal, zij moet vaak zoeken naar woorden en de uitleg is lang of niet altijd geheel samenhangend. Bij haar zou ik zeker wel eens mee willen kijken met haar gedachten, denk dat die een stuk helderder zijn als dat ze nu via spraak bij ons overkomen.

Andere

Wat me ook interessant lijkt is om soms de gedachten van de logopedist, leerkrachten, arts en andere specialisten te kunnen lezen. Waarom? Gewoon om te zien, horen of meekrijgen wat er nog meer door die hoofden gaan, ik heb wel eens de indruk dat ze niet alles zeggen. Waarom? Geen idee.. maar laat mij dan maar een keer gedachten lezen, dan weet ik het zeker 😉

Zou jij wel eens de gedachten van iemand willen lezen? Zo ja, van wie?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge