Tea Topic - Lukt het jou om een dag je telefoon uit te zettenTea Topic #124, het is te hopen dat Pickwick nog meer nieuwe Tea Topic vragen gaat publiceren op de labeltjes! Wat zou ik zonder al die vragen moeten 😉 grapje natuurlijk! Maar dan terug naar de vraag van deze week, deze gaat over de telefoon en dat is wel een dingetje. Ik en mijn telefoon… best wel onafscheidelijk, maar waarom eigenlijk?

De Tea Topic vraag luidt: “Lukt het jou om een dag je telefoon uit te zetten?”

Tea Topic: Lukt het jou om een dag je telefoon uit te zetten?

Als het echt zou moeten ja… dan lukt het vast wel! Er zijn dagen dat ik echt nadrukkelijk minder doe met mijn telefoon als gebruikelijk het geval is. Echt wat dat betreft zou ik terug moeten naar een simpele telefoon die we in de jaren ’90 hadden. Toen was het doel bellen of misschien een sms bericht, verder stopte het wel.

De tegenwoordige tijd

De dag van vandaag is anders, als het om de mobiele telefoon gaat! Waarom? Nou ik doe er zo ongeveer alles mee… het is dat de laptop makkelijker is om te typen, hele artikelen te schrijven en iets te ontwerpen in Paint Shop Pro of Corel. Ook als ik thuis werk voor mijn werkgever zit ik liever achter mijn laptop.

Maar verder? De mail, Twitter, Facebook, Instagram, Google Analytics, foto’s maken, bankieren, maar ook als ik sport heb ik graag mijn telefoon bij me. Die telefoon registreert wat ik loop en waar ik loop, ook werkt mijn fitbit met mijn telefoon ivm GPS. Voor mij is het ‘stomme ding’ best onmisbaar geworden, daarmee is deze vraag dan ook heel lastig.

Is het nu ja of nee?

Als het moet, dan bedoel ik dus de telefoon uitzetten… dan kan dat, ik denk niet dat het onmogelijk is. Het zal me echter wel een ongemakkelijk gevoel geven.

Dus mijn gevoel en mijn hoofd zeggen nee, ik kan het ding niet ‘zomaar’ een dag uitzetten. Al is het maar om bereikbaar te zijn… dat staat dan nog los van al het eerder genoemde.

En jij? Zou jij je telefoon een dag uit kunnen zetten?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge