Tea Topic - Van wie had jij vroeger een poster boven je bed hangenTea Topic #125, echt net op tijd… vlak voor middernacht staat het tea topic klaar voor zes uur s’morgens! En ik? Als dit online komt lig ik nog lekker op één oor, mits alles goed is gepland en ook zoals gewenst online komt. Zal vast wel goed komen! Het is weer eens een vraag die ik niet kan beantwoorden… daarom draai ik de vraag een beetje bij! 

De Tea Topic vraag luidt: “Van wie had jij vroeger een poster boven je bed hangen?”

Tea Topic: Van wie had jij vroeger een poster boven je bed hangen?

Huh? Van wie ik vroeger een poster boven mijn bed had hangen? Van niemand! Tenminste, ik had wel posters maar niet van een persoon of bandje zoals veel vriendinnen dat wel hadden. Ik was nu eenmaal geen van de Backstreet boys, TLC, Solid Harmonie, Spice Girls , The New Kids On the Block, Take That of Caught in the Act.

Maar wel posters? Wat dan?

Ja, inderdaad…. wel posters, maar dus niet van één van die bandjes of artiesten. Mijn kamer hing in de ’80 en begin ’90 jaren vol met posters van paarden en er hing een ingelijste tekening van een korfballer. Ik was dus echt zo’n paardenmeisje, schappen vol (paarden) boeken, beeldjes, potjes en weet ik veel allemaal met paarden erop. Maar dus ook meer dan genoeg posters op de muren.

Die posters kwamen dan weer uit allerlei paarden magazines of ik kocht posters. Ik was eind ’80 en begin ’90 jaren een grote fan van Penny… met de avonturen van Donder & Bliksem ik hield ervan! Ja, ja nostalgie!

Nu ben ik uiteraard benieuwd of jij fan was van een band of artiest of net als ik… totaal iets anders? En of er dan ook posters op je kamer te vinden waren, vertel!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

8 comments

  1. Oh leuke vraag. Ik had er een hoop van The Backstreetboys maar ook van Samson en Gert, 3T.. maar vooral BSB en dan over elkaar geplakt.. Geen behang meer te zien haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge