Tea Topic - Wat is de grootste prijs die je ooit gewonnen hebtTea Topic #126, deze is me gelukt om op tijd klaar te krijgen! In tegenstelling tot het weekoverzicht dat gister online kwam. Door een aantal pittige werkdagen was de energie op, geen puf en geen zin! Gisteren was het een hele dag zwembad, van trainen tot een wedstrijd die enorm uitliep… helaas! Maar nu eerst een Tea Topic vraag!

De Tea Topic vraag luidt: “Wat is de grootste prijs die je ooit gewonnen hebt?”

Tea Topic: Wat is de grootste prijs die je ooit gewonnen hebt?

De grootste prijs die ik ooit heb gewonnen… dat zal niet meer zijn als een paar euro of misschien een keer een fruitschaal of zo. Onze oudste dochter daarin tegen heeft gewoon eens een fiets gewonnen!

Een jaar of zes geleden inmiddels denk ik, staan mijn zusje en ik te schminken op een binnenmarkt. Er is een verloting en er is echt van alles te winnen. Er stond een zwarte oma fiets op een tafel, onze dochter had al laten weten dat ze wel voor een grote prijs ging.

We rekte het wat, maar ze wilde echt lootjes kopen… zo kwam het dat ze voor een paar euro een aantal lootjes kocht. Die lootjes zaten in enveloppen die ze dan direct mocht openen en wat denk je? Juist… de fiets!

Veel te groot..

Voor haar dus echt de grootste prijs in meerdere opzichten! Ze won met haar kleine ik een ‘grote mensen’ oma fiets van Roel Peerenboom. Na overleg met Roel mocht ze de fiets omruilen voor een kinderfiets, zo kreeg onze dochter haar eerste echte hele nieuwe kinderfiets! Een appeltjes groene Puky, wat was ze er blij mee en ja… voor zo’n ukkie was dat destijds letterlijk en figuurlijk een hele grote prijs!

Nu was het dus niet echt een prijs die ik ooit gewoon heb, maar wel een grote prijs die onze dochter heeft gewonnen.

Wat is de grootste prijs die jij ooit hebt gewonnen? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge