Tea Topic - Zou je liever aan zee wonen of in de bergen?Tea Topic #127… een week later of eigenlijk heb ik gewoon een week overgeslagen bij gebrek aan tijd. Gisteren schreef ik al over het feit dat we het eigenlijk zo druk hadden dat Veusteveul naar de achtergrond is geschoven. Op dit moment gaat het al weer iets beter, maar het is nog niet wat het was! Maar vandaag ‘gewoon’ een tea topic online!

De Tea Topic vraag luidt: “Zou je liever aan zee wonen of in de bergen?”

Tea Topic: Zou je liever aan zee wonen of in de bergen?

Lastig en tegelijkertijd ook helemaal niet lastig! Want als ik ergens wel zou willen wonen is het aan zee! De zilte lucht elke dat opsnuiven, minder last van onze huid en schonere lucht voor de longen. Hoeveel voordelen zijn er wel niet? Neem daarnaast de rust die de zee mij brengt, echt… het is dat wij hier ons plekje, familie, vrienden en werk hebben, maar anders hadden we het wel geweten!

Die vraag is snel beantwoord niet waar? Eerlijk is eerlijk, de bergen zijn ook mooi… maar ik heb er gewoon net wat minder mee op de één of andere manier. Misschien als je het hebt over de bergen in Oostenrijk, dat ik dan denk… ja dat lijkt me wel wat. Maar de ‘bergen’ hier in Nederland? Nee, laat maar!

De zee… ja echt!

Vroeger was het boekje “Nijntje aan zee” al mijn favoriet, denk dat die liefde voor de zee (en ja ook voor Nijntje) er al vroeg in zat!

Het is nu al weer een poosje geleden dat we naar zee gingen, in het voorjaar van 2017 zijn Peter en ik met de meiden met de camper van opa en oma een weekend weggeweest naar zee. Genoten hebben we… eigenlijk meer dan dat! Ik kwam tot rust, vond mezelf weer een beetje en we kregen ook nog super mooi weer! Er vielen wat puzzels op hun plek en de zee bevestigde weer de ‘genezende’ werking voor mij maar ook voor de rest van het gezin.

Wat bedoel je met ‘genezende’ werking?

Als wij terug komen van de zee heeft onze jongste dochter, net als ik een gave huid. De oudste hoest niet (meer) en heeft minder overtollig slijm. Verder geeft de zee rust… goed voor ons allemaal. Er komt een tijd dat we weer kunnen gaan, we hopen dat we in komend voorjaar die kant op kunnen. We zullen zien wat het ons gaat brengen, maar de zee weer even opzoeken voor een paar dagen zo welkom zijn!

Waar zou jij liever wonen? In de bergen of aan zee?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge