Tea Topic, welke uitdaging zou je nog eens willen aangaan?Tea Topic #128, ik vind het een lastige vraag deze keer! Waarom? Omdat ik niet echt zeker weet of ik wel wil dat iedereen dit weet of zou kunnen lezen… en toch ga ik de vraag beantwoorden en het antwoord online zetten! De vraag staat al een poosje te wachten, maar nu komt er een einde aan het uitstel van het antwoord!

De Tea Topic vraag luidt: “Welke uitdaging zou je nog eens willen aangaan?”

Tea Topic: Welke uitdaging zou je nog eens willen aangaan?

Behalve dat het überhaupt een uitdaging is om mijn bucketlist afgewerkt te krijgen en het me moeite kost om mijn gewicht nog wat verder te laten zakken heb ik nog wel een uitdaging.

Maar er is een uitdaging die ik wel aan wil gaan! Een uitdaging die niet op mijn bucketlist staat en een uitdaging waarvan ik nooit zou hebben verwacht dat die ooit op mijn lijstje zou komen!

Lopen… serieus lopen!

Nou ja, okay… mijn uitdaging is lopen ik wil meer lopen en sneller lopen. En nee, ik hoef geen hardloopster te worden. Met mijn (bijna) 37 jaar en nog geen jaar ‘hardlopen’ gaat het best aardig de goede kant op. Al kan ik nog altijd geen tien minuten achter elkaar hardlopen en heb ik nog zo’n 34 minuten nodig voor 5 km.

Helemaal soepel gaat het ook niet, ik af en toe pijntjes (die lichamelijke gesteldheid is nu eenmaal niet top) en loopt het niet helemaal soepel… ik heb mezelf een uitdaging gegeven.

Eigenlijk wilde ik de Bridge to Bridge in Arnhem lopen, maar dit bleek een dag na een lange werkdag op de markt voor de speelgoedbank te zijn. Helaas! Maar eerlijk gezegd is mijn interesse gewekt, ik wil een keer een loopevenement meedoen. Fun runs zijn prima, misschien wel mijn eerste optie! Daarna wil ik een keer iets lopen waarbij er een tijdsregistratie is.

Waarom in hemelsnaam?

Dat vraag ik me ook af! Waarom wil ik dit? Het lijkt me leuk om het eens mee te maken en wie weet smaakt het naar meer!

Hoe gaaf zou het zijn als het me zou lukken… vooral als ik zie waar ik vandaan kom, veel te dik en conditieloos naar nu, slanker (maar nog altijd te zwaar) en meer conditie? Ik ben er nog lang niet, ik heb nog een lange weg te gaan… Er zijn heel wat wedstrijden waarbij je met 5km binnen 50 minuten binnen moet zijn en dat lukt me wel! Maar ja, ik ken mezelf, ik zoek (te) graag mijn grenzen op.

Op dit moment heb ik weer last van mijn been door een ‘foute’ sprong met een dansles afgelopen week. Heel erg balen! Het lopen gaat dus ook niet lekker nu… dus uitbreiding dus ook even niet. Op dit moment kan ik nog altijd niet een kilometer of vijf achter elkaar (hard)lopen, ik heb nog wandelmomenten nodig helaas… maar ooit, ooit hoop ik daar vanaf te zijn en mee te doen met een wedstrijd!

Of het dan een fun of een wat serieuzere wedstrijd is ben ik nog niet helemaal uit, maar de Bridge to Bridge lijkt me erg leuk om te lopen… wie weet volgend jaar!

Voor nu vooral even rustig aan en lekker blijven lopen, op naar meer kilometers!

Welke uitdaging zou jij nog eens aan willen gaan? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge