Tea Topic, Wat wil je voor je volgende verjaardag bereikt hebben?Tea Topic zondag, vraag 129 al weer! Best een leuke vraag en een vraag waar ik wel antwoord op weet. Het lastigste is om het antwoord waar te gaan maken, pittig maar hé wie niet waagt, wie niet wint! En om het voor elkaar te krijgen heb ik nog een heel jaar!

De Tea Topic vraag luidt: “Wat wil je voor je volgende verjaardag bereikt hebben?”

Tea Topic: Wat wil je voor je volgende verjaardag bereikt hebben?

Vandaag vier ik mijn, even tellen…. 37ste verjaardag of eigenlijk vier ik mijn 27ste verjaardag voor de tiende keer! Grapje… ik vind het eigenlijk nooit echt leuk om mijn verjaardag te vieren. Acht jaar geleden werd onze jongste dochter rond mijn verjaardag geboren en sindsdien vieren we het samen en dat kan ze wel waarderen, gelukkig.

Maar goed nu terug naar de Tea Topic vraag van deze zondag!

Wat wil ik bereiken voor mijn volgende verjaardag?

Voor het bereiken van dit doel heb ik nog 365 dagen de tijd, gelukkig! Er zijn een aantal dingen die ik wel wil. Op de eerste plaats zou ik nog wel vier tot vijf kilo af willen vallen. Nu moet ik zeggen dat ik dan nog altijd te zwaar ben volgens de BMI meter, maar dan vind ik het genoeg geweest. Dan heb ik mijn strijd wel gestreden en pas ik keurig in kledingmaat 38/40 en dat is prima.

Verder wil ik vooral mijn conditie en lichamelijke gesteldheid verbeteren… ik wil meer en makkelijker kunnen (hard)lopen. Minder tijd onderweg zijn als ik bijvoorbeeld vijf kilometer loop, het gaat rustig aan makkelijker maar het lijkt me heerlijk om het nog iets sneller te kunnen.

Lopen… hardlopen… een wedstrijd?

Het lijkt me stoer om volgend jaar te kunnen zeggen dat ik een wedstrijd heb gelopen. En echt… de snelste zal ik niet zijn, maar hoe leuk zou het zijn om een wedstrijd van vijf kilometer te lopen binnen de gestelde tijd? Ja, okay als ik iets ga lopen wil ik wel iets met tijdregistratie.

Het belangrijkste!

Het belangrijkste vind ik mijn gezondheid, ik merk dat gezonder en fitter zijn echt een positief effect heeft. Ik wil dit echt uitbreiden nog… afvallen is leuk maar meer conditie krijgen staat op één. Nog wat makkelijker de trap op, nog wat makkelijker fiets of gek doen met de kids.

Wat zou jij nog willen bereiken voor je volgende verjaardag?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge