Tea Topic, Heb je afgelopen week iets nieuws geleerdJa, natuurlijk! Het is weer zondag, Tea Topic time op Veusteveul.nl! Dit keer een vraag waar je in mijn ogen altijd wel ja op kunt antwoorden. Maar goed, ik heb willekeurig een vraag gepakt, dus geen bewuste keuze.

De Tea Topic vraag luidt: “Heb je afgelopen week iets nieuws geleerd?

Tea Topic: Heb je afgelopen week iets nieuws geleerd?

Volgens mij kan je op deze vraag altijd ja beantwoorden, volgens mij leer je elke week wel iets. Het zal niet altijd bewust zijn, maar toch er is iedere week wel iets waarvan of waarbij je denkt “O, ja!” of “Okay, zit dat zo!”.

Wat heb ik deze week (bewust) geleerd?

Afgelopen week heb ik weer eens een procedure/werkproces op mijn werk erbij gepakt en ja daar heb ik weer iets van geleerd. In het zelfde ‘traject’ heb ik ook geïnformeerd bij een collega waar ik wijzer van ben geworden.

Daarnaast heb ik afgelopen week herhaling AED en reanimatie gehad, ook daar heb ik weer dingen bijgeleerd! Er waren (uiteraard) dingen die ik niet meer wist en echt vergeten was. Daarnaast waren er veranderingen die onze instructeur ons verteld heeft, dus ook daar weer iets geleerd!

Verder kreeg ik dit weekend mijn eerste campagne van Insiders binnen, ook daar ben ik ingedoken wat wordt er in deze campagne van mij verwacht. Hoe kan ik hier op de juiste manier mee aan de slag, uiteraard voor de producent maar ook voor mij als persoon en mijn blog.

Wat op mijn pad kwam, wat heb ik geleerd?

Dat ik meer vertrouwen op sommige gebieden moet hebben, natuurlijk weet je het maar als je het ervaart zorgt dat ervoor dat je een ‘leermoment’ hebt.

Ook leer ik elke week weer meer over mijn dochters, natuurlijk ik ken ze al heel wat jaartjes en toch veranderen dingen en leer ik meer en meer. Daarnaast worden ze wijzer en komen ze soms nogal, tja hoe zal ik het zeggen ‘bijdehand’ uit de hoek. Hier probeer ik op de juiste manier op te reageren, passend bij de situatie ook dat zijn leermomenten voor mij!

Kortom, ik leer wekelijks bij!

En jij? Ben jij je bewust van leermomenten? Of ben je misschien actief dingen aan het leren?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge