Tea Topic - Wat is jouw favoriete app?Alweer tijd voor een Tea Topic! Echt… waar blijft de tijd? De weken vliegen zoals vanouds door mijn vingers heen! Al gaat het echt wel iets langzamer als in ons ‘normale’ ritme van school, werken, sporten en andere hobby’s. Een hele makkelijke vraag deze keer! Eigenlijk heb ik deze vraag al meerdere keren beantwoord op de site doordat ik meer als eens mijn liefde voor een bepaalde app heb laten blijken.  Al moet ik zeggen… door nieuwe ‘regeltjes’ is het wel iets minder geworden!

De Tea Topic vraag luidt: “Wat is jouw favoriete app?”

Tea Topic: Wat is jouw favoriete app?

Vorig jaar april al vertelde ik over mijn nieuwe liefde… Instagram! Ik had het op dat moment helemaal ontdekt en had er meer plezier in als dat van te voren had kunnen bedenken.

Die verhipte volgers of eigenlijk ontvolgers

Op dat moment streefde ik naar 1.000 volgers volgens mij, al snel lukte dat en in september 2017 stond de teller al op ruim 1.900. Helaas is het daar bij gebleven… soms ga ik net over de 2.000 heen soms, zoals op dit moment is die weer flink aan het zakken. De reden? Sinds de nieuwe ‘regeltjes en algoritme’ schiet het niet meer zo hard op.

Maar goed, ik heb er nog steeds veel plezier mee! Sinds een aantal maanden heb ik de stories redelijk onder de knie en ook dat is erg leuk. Al vind ik persoonlijk de foto’s nog altijd het leukste, om te doen maar zeker ook om te bekijken bij andere.

Feit is dat ik dus nog steeds een grote voorliefde heb voor instagram, ik denk ook echt dat het mijn meest favoriete app is! Al moet ik bekennen dat er een aantal zijn die Instagram op de voet volgen, het maakt nog wel wat uit… ze halen Instagram nog niet in!

Dus….

Nou ja… het mag denk ik wel duidelijk zijn? Instagram is nog altijd mijn favoriete app en ik hoop ooit door te groeien als het gaat om het aantal volgers. En lukt dat niet? Dan is dat jammer maar helaas! Mijn account hang ik voorlopig nog niet aan de wilgen 😉

Nu ben ik uiteraard benieuwd… wat is jouw favoriete app?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge