Tea Topic - Wat zou je als eerste doen wanneer je de loterij zou winnen?Het werd wederom een willekeurige prikactie in het lijstje met Tea Topic vragen dat ik enkele maanden geleden van Pickwick mocht ontvangen. Het werd een vraag waar ik me van alles bij kan voorstellen, maar wat me nooit zal gebeuren! Waarom niet? Omdat wij niet meespelen aan kansspelen, de kans om iets te winnen is klein en toch leg je elke keer geld in.

De Tea Topic vraag luidt: “Wat zou je als eerste doen wanneer je de loterij zou winnen?”

Tea Topic: Wat zou je als eerste doen wanneer je de loterij zou winnen?

Niet mee doen….

Wij doen dus eigenlijk nooit mee met loterijen, in het verleden wel eens meegedaan voor goede doelen en met de staatsloterij. Ook ooit eens met oudjaar of kerst een kraslot gehad, maar verder nee… je wint in verhouding altijd minder als dat je inlegt dus zonde van het geld.

Een jaar of tien geleden hebben we daarom besloten het niet meer te doen, feit is dat je, je dan ook moet realiseren dat je nooit zoiets als een loterij kan winnen.

Maar wat als je wel zou winnen?

Geen idee wat ik precies zou doen.. ik kan me voorstellen dat ik helemaal verbaasd nauwelijks iets zou kunnen uitbrengen! Daarna? Ik zou Peter bellen denk ik, als hij in de buurt is hem het even laten checken… klopt het wel?

Daarna? In alle rust genieten van het feit dat we iets hebben gewonnen… en als het een groot bedrag is snel (een deel van de) hypotheek aflossen. En misschien wel even een weekendje weg boeken in een leuk huisje ergens aan zee. Verder de spaarrekening aanvullen en genieten van het feit dat we hebben gewonnen en dat het leven (al dan niet tijdelijk) net even wat ‘makkelijker’ is financieel gezien.

Tja, dat is het dus wel zo’n beetje! Meer kan ik er niet van maken… kort maar krachtig antwoord toch?

Wat zou jij als eerste doen als je de loterij wint? Of misschien niet als eerste maar wel wat zou je doen als je de loterij win?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge