Tea Topic - Wat is jouw favoriete vervoersmiddel?Tea Topic tijd… ja, alweer zondag! De laatste zondag van de zomervakantie hier, morgen moeten de meiden weer naar school. De vakantie is voorbij gevlogen! Nu eerst maar eens een nieuwe Tea Topic beantwoorden, weer random een vraag geselecteerd en daar ga ik antwoord op geven! Gevoelsmatig komt het einde van mijn zondagse Tea Topics in zicht, de vragen gaan op elkaar lijken en ik heb dan soms ook het gevoel dezelfde vragen telkens te beantwoorden. Kortom… ik vermoed dat het einde echt in zicht is nu!

De Tea Topic vraag luidt: “Wat is jouw favoriete vervoersmiddel?”

Tea Topic: Wat is jouw favoriete vervoersmiddel?

Mmmm, als ik kijk naar het vervoersmiddel dat ik het meeste gebruik kan ik alleen maar de auto roepen! Onze Peugeot 307 sw, alles past er in en ja… wij gebruiken hem vaak! In een ‘normale’ week nagenoeg dagelijks, alleen de maandag en woensdag bleef hij nog wel eens staan. Het komend schooljaar zal dat vermoedelijk anders zijn, de meiden sporten op andere tijden en ik haal en breng ze dan!

Is de auto echt favoriet?

Terug naar of het mijn favoriete vervoersmiddel is? Nee… ik vind fietsen erg fijn. Het suizen van de wind in mijn oren, heerlijk… maar fietsen heeft de beperking dat ik zelden alles mee kan nemen en dat het niet praktisch is als de kinderen van hot naar her moeten.

Er zijn dagen dat ik de meiden om 14.00 uur ophaal en de auto al bij school zet om vervolgens weer op tijd bij de training van één van de kinderen te kunnen zijn. Stel dat we dat zouden moeten fietsen was het gewoon niet mogelijk geweest. In de auto liggen dan ook een stapeltje tassen en lunch, tussendoortje of zelfs avondeten. Ik moet er dan ook niet aan denken dat op de fiets mee te nemen!

Ander vervoer als het dagelijkse…

Als ik kijk naar ander vervoer als het dagelijkse, dan geef mij de trein maar. Maar op één voorwaarde, alleen als ik in de rijrichting kan zitten. Er is eigenlijk geen uitzondering daarin, zowel in de metro, tram, bus als trein moet ik echt in de rijrichting meekijken anders wordt ik er ziek van.

Verder kan het vliegtuig me gestolen worden, dat is verre van mijn favoriete vervoersmiddel. Maar het is wel erg praktisch en snel, ten opzichte van al het andere. In een aantal uurtjes zit je in Faro, nog geen uur en dan ben je in Parijs ik bedoel… probeer het met de auto maar eens!

Goed het is wel duidelijk denk ik, het meest gebruikte vervoersmiddel? De auto! Meest favoriet? De fiets!

Wat is jouw favoriete vervoersmiddel?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge