Tea Topic - Wat is je meest favoriete kledingstukDit keer heb ik bekeken welke vraag ik zou beantwoorden, er staan vooral vragen waar ik niet zoveel mee kan. Het zijn vragen waar ik geen antwoord op heb of vragen die ik toch echt niet bij mij en mijn blog passen. Maar die van vandaag is wel leuk!

De Tea Topic vraag luidt: “Wat is je meest favoriete kledingstuk?

Tea Topic: Wat is je meest favoriete kledingstuk?

Lastig aangezien het bij mij nog al verschilt wat mijn favoriete kledingstuk is. Heb je het over de avond, het weekend, naar kantoor, thuis, zomer of winter? Het ligt er dus maar niet aan!

Wat hangt en ligt er in de kledingkast?

In mijn kledingkast liggen momenteel meer rokken als broeken, maar dit zegt niets over mijn meest gemaakte keuze. Ik heb namelijk meestal een broek aan! Verder liggen er vooral hemdjes en shirtjes die ik dan weer combineer met een vestje.

Kortom wat hangt en ligt er in mijn kast? Broeken, rokken, leggings (ja héél fout maar erg praktisch!), hemdjes, vestjes, truien, shirtjes met lage en korte mouw.

Mijn favoriet…

Mijn favoriet is erg afhankelijk van het weer (en humeur)!
Doorgaans heb ik een lange broek aan, soms katoen, soms een pantalon maar meestal een jeans. Met mooi weer of een feestelijke gebeurtenis wil ik wel rokjes uit de kast trekken.

Koud en nat weer? Geef mijn dan maar een longsleeve met vest of een trui! Als het warm is kies ik het liefste voor een linnen broek of een rokje met een hemdje of shirtje korte mouw. Moet ik echt mijn favoriet noemen van alles wat ik heb? Ja?

Aangezien ik graag laagjes draag kies ik als favoriet een vestje!

Vertel, wat heb jij het liefste aan en wat is je favoriet?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge