Tea Topic - Hoe ziet jou perfecte dag eruitTea Topic tijd… Ooo, jeeh! Ik begin door de gefotografeerde theezakjes heen te raken… we drinken nog altijd thee, maar helaas geen nieuwe vragen! Het zijn dus elke keer dezelfde vragen en soms een enkele vraag die ik gewoon niet wil beantwoorden. Voor nu heb ik er nog een vraag uitgehaald!

De Tea Topic vraag luidt: “Hoe ziet jouw perfecte dag eruit?

Tea Topic: Hoe ziet jouw perfecte dag eruit?

Wat is een perfecte dag?

Mijn eerste reactie: Wat is eigenlijk een perfecte dag? Ik denk dat het bij mij per keer kan verschillen wat voor mij de perfecte dag is. Niet alleen voor mij maar ik denk voor veel mensen… afhankelijk van de situatie waar je in zit.

Ik kan me zo voorstellen dat als je financiële problemen hebt de perfecte dag zou zijn als je een goed betaalde baan krijgt of de loterij wint! Als je nu een ziek familielid hebt zou de perfecte dag zijn als je te horen krijgt dat die persoon genezen is. Kortom, het is maar net hoe je de vraag interpreteert.

Mijn perfecte dag!

Mijn perfecte dag op dit moment zou een dag zijn waarop ik kan doen wat ik wil op de manier die ik wil. Zonder dat daar een grens of belemmering op zit, of ik nu zou kiezen voor een dagje op de bank met een handwerkje of een dag shoppen.

Wat zou jouw perfecte dag zijn?

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge