Tea Topic - Zing je wel eens onder de doucheJa hoor, het is gelukt! Er zat een vraag die ik nog niet eerder heb gehad in het nieuwe doosje thee dat ik kocht. Er was overigens ook maar één Tea Topic vraag die we niet eerder hebben gehad, maar voor nu was er weer een leuke vraag!

De Tea Topic vraag luidt: “Zing je wel eens onder de douche

Tea Topic: Zing je wel eens onder de douche?

Hier moet ik wel ja op antwoorden! Stiekem vind ik zingen wel leuk, maar het klinkt voor geen meter dus voor de omgeving is het beter dat ik het beperk tot de douche of als ik alleen in de auto zit!

Maar eerlijk is eerlijk samen met mijn meiden zingen we er wel eens flink op los, gewoon lekker gek doen! Zingen en dansen door de woonkamer!

Nog wel een leuk weetje… samen met mijn collega zijn we gek op mee zingen met het foute uur van Q Music of met liedjes van bijvoorbeeld Marco Borsato. Onze andere collega roept dan, ja, ja nu is het genoeg hou maar op! Dan vervolgen wij dat met de reactie “We kunnen best zingen, maar dat wil niet zeggen dat het goed klinkt”.

Maar goed, ja ik zing dus wel eens onder de douche!
Zing jij wel eens onder de douche?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge