Tea Topic - Heb je vandaag een compliment gekregen_01Tea Topic nummer zeventien, de zeventiende week dat er een Tea Topic vraag online komt. Vooruit wat later als gebruikelijk, maar daar is die dan! Een leuke vraag die toch ook wel aansluit bij Moederdag!

De Tea Topic vraag luidt: “Heb je vandaag een complimentje gekregen

Tea Topic: Heb je vandaag een complimentje gekregen?

Complimentjes vandaag

Tea Topic - Heb je vandaag een compliment gekregen_01Ja! Vandaag heb ik een complimentje gekregen! Het is Moederdag en daar horen min of meer wel complimentjes bij. Vanmorgen kreeg ik cadeautjes van de meiden, het zelf gemaakte cadeautje van mijn oudste bevatte een briefje met ‘complimentjes’ die ze konden aanvinken. Erg leuk!

Verder ben ik de liefste mama en heb ik heel veel hartjes en kusjes gekregen, altijd leuk en lief!

Complimentjes in het dagelijks leven

Misschien hoor ik ze niet of wil ik ze niet horen, dat kan. Maar het valt op dat mensen elkaar niet zo vaak complimentjes geven. Zelf strooi ik er ook niet mee, maar soms zijn er mensen en momenten die toch echt wel flink wat complimentjes ontvangen.

Zelf kreeg ik onlangs een compliment dat het nu toch wel zichtbaar was in zomer kleding dat er wat kilo’s weg zijn, altijd leuk om te horen! Ook kreeg ik een compliment en bedankje voor het regelen van een aantal zaken de afgelopen week, dat is gewoon fijn om te horen.

Wat ook leuk was de afgelopen tijd is dat we regelmatig te horen krijgen dat onze meiden zich zo netjes gedragen en luisteren! Op mijn beurt heb ik een heerlijke week gehad waarbij de meiden met mij mee waren naar “De Dreijen”, dat ging super goed! Ze hebben meegeholpen en lekker gespeeld. Dat verdiend een complimentje naar de meisjes toe, van mij maar ook van andere kregen ze een complimentje!

Geef jij of ontvang je ook complimentjes?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Complimentjes zijn leuk! Eigenlijk zou iedereen zich hier veel bewuster van moeten zijn. Ik vind het zelf super leuk om onverwachts, oprechte complimenten te krijgen. Zelf merkte ik dat ik vaak wel een compliment dacht, maar het niet uitsprak. Nu doe ik dat wel vaker en de reacties zijn leuk!
    Charlotte onlangs geplaatst…Wat als je moet kiezen…?My Profile

    1. Mij valt het op dat mensen het niet verwachten, dat vind ik leuk!
      Zelf vind ik het erg lastig om complimentjes te krijgen, ik kan dat niet zo goed ‘incasseren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge