Tea Topic, Kook je liever zelf of bestel je liever eten?Tea Topic nummer 21, dus al 21 verschillende vragen, 21 weken en 21 antwoorden! Ben benieuwd hoe lang ik het nog leuk blijf vinden! Deze week weer een nieuwe vraag tegengekomen op een theezakje! 

De vraag voor deze week luidt: “Kook je liever zelf of bestel je liever eten?”

Tea Topic: Kook je liever zelf of bestel je liever eten?

Normaal gesproken…

Als alles wat ‘normaal’ verloopt dan kook ik liever zelf, dan heb je zelf in de hand wat je eet en wat er ook precies in zit. Maar ook omdat onze meiden niet echt heel veel eten, dus passend kan koken!

De meiden eten het liefste gebakken aardappeltjes en dan bij voorkeur met erwten, wortels of snijbonen. Qua vlees is het hier weinig, ik voorspel dat de dames vegetarisch gaan worden in de toekomst. Als ze iets eten is het kip en héél soms gehakt.

Maar…

Echter als we te druk zijn, weinig thuis of geen tijd dan bestel ik met liefde of halen we even snel wat. In de meeste gevallen is het een soort ‘escape’ om wat tijd te winnen op de één of andere manier.

Als we in een situatie zitten waarbij we ‘liever lui dan moe zijn’ dan gaat onze voorkeur uit naar chinees, degene waar wij het liefste heen gaan bezorgd niet. In de meeste gevallen haalt manlief dan chinees uit het werk of hij gaat het even halen.

Patat halen we al ruim een jaar niet meer nu we een Actifryer hebben, maar chinees… ja daar hebben we toch wel een zwak voor!

Eten jullie wel eens van een afhaalrestaurant of bezorgservice? Zo ja, wat is jullie voorkeur?